Erzincan İliç'teki maden kazasının ardından şirket iş ilanı yayınladı! 9 işçi halen göçük altında

Erzincan'ın İliç ilçesindeki altın madeninde meydana gelen toprak kayması nedeniyle 9 işçi toprak altında kaldı. İşçileri arama ve kurtarma çalışmaları devam ederken şirketin yeni bir iş ilanı yayımladığı öğrenildi. Durum sosyal medya kullanıcılarının tepkisini çekerken iş ilanına ilişkin ayrıntılar da kamuoyunun gündeminde yer aldı.

Erzincan İliç'teki maden kazasının ardından şirket iş ilanı yayınladı! 9 işçi halen göçük altında

Erzincan'ın İliç ilçesinde meydana gelen maden kazasında 9 işçi toprak altında kaldı. Madende meydana gelen toprak kayması nedeniyle 9 işçi toprak altında kalırken bölgedeki arama ve kurtarma çalışmalarına da devam ediliyor. Dokuz işçiyi arama seferberliği devam ederken altın madenini işleten şirket, 8 birim için iş ilanı yayınladı.

Toprak altında kalan 9 işçinin kimlikleri belli olurken maden ocağındaki işçilerin üçünün bir lokasyonda, altısının ise diğer bir lokasyonda olduğu tespit edildi. Toprak kaymasının yaşandığı bölgede arama ve kurtarma seferberliği devam ederken toprak altında kalan 9 işçiyi arama seferberliği sürüyor. Aileler umutlu bir haber beklerken şirketin açtığı iş ilanına başvuruların devam ettiği öğrenildi.

Erzincan İliç'teki maden kazasının ardından şirket iş ilanı yayınladı! 9 işçi halen göçük altında

MADEN FACİASININ YAŞANDIĞI ŞİRKETTEN İŞ İLANI

Şirket, toprak kaymasının yaşanması sonrası yaptığı açıklamada bütün faaliyetlerini durdurduğunu açıklamıştı. Ancak şirketin Linkedin sayfasında iş ilanlarının yer aldığı ve işçi alımına dair ilan yayınladığı öğrenildi. İlanda "İnsanları önemseyen şirket kültürü" ifadeleri yer alırken "Dünya apında hızla büyüyen altın madenciliği ve malzeme şirketimiz Anagold Madencilik için maden jeoloğu arıyoruz.

Erzincan İliç'teki maden kazasının ardından şirket iş ilanı yayınladı! 9 işçi halen göçük altında - Resim : 2

Size şunları sağlayacağız: Altın madeni sektöründe dünyanın en ayrıcalıklı tesislerinden birinde kariyer yapmak. Hem kişisel hem de mesleki gelişim için mükemmel öğrenme deneyimi ve fırsatlar. Şirket desteği konaklama ve diğer avantajlar/ayrıcalıklar" ifadeleri de kullanıldı. İlan vatandaşın tepkisini çekerken şu ana kadar da 12 başvurunun alındığı kaydedildi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER