Erbakan'dan yerel seçimlere yönelik açıklama! 3 ilde ittifak olabilir

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, yerel seçimlere yönelik açıklamalarda bulundu. Erbakan, 3 büyük ilde ittifak yapılabileceğini söyledi.

Erbakan'dan yerel seçimlere yönelik açıklama! 3 ilde ittifak olabilir

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, partisinin genel merkezinde gerçekleşen “Belediye Başkanı Aday Tanıtım Toplantısı”na katıldı. Toplantıda açıklamalarda bulunan Erbakan, 3 ay gibi kısa bir süre kalan yerel seçimlerde ittifak yapılıp yapılmayacağına ilişkin 3 büyükşehir değerlendirmesinde bulundu.

31 Mart tarihine kadar, açıklayacakları belediye başkanlarının gece gündüz demeden çalışmalarını rica eden Erbakan, ‘’31 Mart’a kadar gece gündüz durmadan çalışmalarını gayret etmelerini rica ediyorum. İnşallah 31 Mart’ta burada aday olarak ilan ettiğimiz belediye başkan adaylarımızı belediyelerinde başkan olarak hep birlikte ziyaret edeceğiz, tebrik edeceğiz. Bu vesileyle bir kez daha milli görüş belediyeciliği, ahlaklı belediyecilik dönemi ülkemize ve milletimize hayırlı olsun diyorum." dedi.

3 BÜYÜK ŞEHİRDE İTTİFAK AÇIKLAMASI

Erbakan'dan yerel seçimlere yönelik açıklama! 3 ilde ittifak olabilir

Toplantıda gerçekleştirdiği konuşma ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Fatih Erbakan, ‘seçimlerde ittifak yapılacak mı’ sorusu üzerine, Ankara, İstanbul ve İzmir'de Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri için böyle bir konu düşünülebilir, bir talep gelirse dediklerini ve talebin geldiğini söyledi. Konuyla ilgili değerlendirmelerin yapıldığını ve en kısa sürede bilgilendirme yapacaklarını belirten Erbakan, ‘’Ankara, İstanbul, İzmir Büyükşehir seçimleri dışında tüm il ve ilçelerde ve belediye meclis üyesi il genel meclis üyesi adaylıklarında Yeniden Refah Partimiz kendi adaylarıyla kendi logosuyla seçimlere girecektir." diye konuştu.

BAZI İL VE İLÇELERDE ADAYLAR AÇIKLANDI

Yeniden Refah Partisi'nin toplantı ardından açıklanan bazı il ve ilçelerdeki belediye başkanları adayları ise şu şekilde:

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Doğan Aydal,

Kastamonu Belediye Başkan Adayı Metin Topaloğlu,

Kastamonu Devrekani İlçe Belediye Başkan Adayı Mesut Açık,

Amasya Hamamözü İlçesi Belediye Başkan Adayı Mehmet Canıbek,

Giresun Alucra İlçe Belediye Başkan Adayı Aydın Bodur,

Sakarya Akyazı İlçe Belediye Başkan Adayı Hasan Akcan.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER