En yeni en güzel Cuma mesajları | 25 Ekim anlamlı, ayetli, hayırlı Cumalar mesajları

Cuma gününe girilmesi ile birlikte arama motorları üzerinden sıkça araştırılan konular arasında yerini alan Cuma mesajları için en güzel mesajları sizlere derledik!

En yeni en güzel Cuma mesajları | 25 Ekim anlamlı, ayetli, hayırlı Cumalar mesajları

Cuma gününü kutlamak isteyenler en güzel, anlamlı, ayetli ve kısa hayırlı cumalar mesajlarını araştırıyor. Sevdiklerinin cumasını kutlayıp onları unutmadıklarını göstermek isteyenler için en yeni en güzel Cuma mesajları haberimizde..

Cuma günü Müslümanlar için çok önemli ve kıymetli bir yere sahiptir. Cuma günü öğle namazları ile birlikte Cuma namazı kılacak olanlar sabah saatlerinden itibaren sevdiklerinin cumasını kutlamaya başladı. Bu noktada da genel olarak WhatsApp Cuma mesajları tercih ediliyor.

25 EKİM CUMA MESAJLARI

İnsan; Geçmişin Hasretçisi, Geleceğin Özlemcisi, Yaşadığı Anın Şikayetçisidir! ALLAH bizi şikayet değil Şükredenlerden eylesin. (Amin) Hayırlı Cumalar.

Günlerinizin en faziletlisi cuma günüdür. Bu sebeple o gün bana çoksa Salavat u Selam getiriniz. Zira sizin Salat u Selamlarınız bana sunulur. Selam ve Dua ile Hayırlı Cumalar!

En yeni en güzel Cuma mesajları | 25 Ekim anlamlı, ayetli, hayırlı Cumalar mesajları

Yüce Allah mübarek Cuma-ı şerif hürmetine hayatın şereflisini, rızkın bereketlisini, vücudun sıhhatlisini, ahlakın faziletlisini, evladın edeplisini nasip ve müesser eylesin.

En yeni en güzel Cuma mesajları | 25 Ekim anlamlı, ayetli, hayırlı Cumalar mesajları - Resim : 2

Ettiğin her dua derdine deva, sağlığına şifa, gözüne nur, gönlüne huzur, ailene ve sevdiklerine huzur getirsin. Hayırlı cumalar dilerim.

En yeni en güzel Cuma mesajları | 25 Ekim anlamlı, ayetli, hayırlı Cumalar mesajları - Resim : 3

Yakınlık ne zamanla ne mekanla sınırlıdır. Eller Allah'a açıldığında akla ilk gelen sevilenlerdir. Aklımda yüreğimde ve duamdasınız.

Allah'ım! Akşama ulaştığımız gibi sabaha, sabah ulaştığımız gibi de akşama ulaşmayı nasip eyle. Sağlımızı koru ve hastalara şifa ver. Hayırlı cumalar.

En yeni en güzel Cuma mesajları | 25 Ekim anlamlı, ayetli, hayırlı Cumalar mesajları - Resim : 4

Sevdiklerinin, ailesinin, akrabalarının ve arkadaşlarının cumasını kutlamak isteyenler en güzel cuma mesajlarını ya da görsel mesajları tercih edebilirler.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER