Emniyet müdürü ve emniyet amirlerinin 2024 yılı genel atamaları tamamlandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Emniyet Genel Müdürlüğünde görevli emniyet müdürü ve emniyet amiri rütbesindekilerin 2024 yılına ait genel atamalarının yapıldığını açıkladı.

Emniyet müdürü ve emniyet amirlerinin 2024 yılı genel atamaları tamamlandı

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM), genel atamaları ile ilgili olarak yeni bir gelişme yaşandı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, genel atama müjdesi verdi.

Emniyet Genel Müdürlüğünde görev yapan emniyet müdürü ve emniyet amiri rütbesindekilerin 2024 yılındaki genel atamalarının yapıldığı bildirildi.

EMNİYET MÜDÜRÜ VE EMNİYET AMİRLERİNİN 2024 YILI GENEL ATAMALARI YAPILDI

İçişleri Bakanı Yerlikaya, sosyal medya hesabı X (Twitter) üzerinden atamaların yapıldığına ilişkin bilgiler verdi. Bakan Yerlikaya, yaptığı sosyal medya paylaşımında "Emniyet Genel Müdürlüğümüzde görevli emniyet müdürü ve emniyet amiri rütbesinde bulunan personellerimizin 2024 yılı genel atamaları gerçekleşmiştir. Atamaları gerçekleşen personelimize yeni görevlerinde başarılar diliyorum. Hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.

Emniyet müdürü ve emniyet amirlerinin 2024 yılı genel atamaları tamamlandı

EGM terfi sonuçları belli olurken "2024 yılı Genel Atama Dönemi" duyurusunu yayınlayan Emniyet Genel Müdürlüğü, Emniyet Müdürü ve Emniyet Amiri rütbesinde atamaların gerçekleştiğini bildirdi. Emniyet müdürü ve emniyet amiri rütbelerindeki emniyet personellerinin terfi duyurusu, "https://www.egm.gov.tr/" internet adresinden de yayımlandı. Açıklama sonrası gözler Resmi Gazete'ye çevrildi. Belirtilen adres üzerinden terfilere ilişkin bilgi sahibi olunabileceği ifade edildi.

SONRAKİ HABER