Emekli Orgeneral Galip Mendi öldü mü kaç yaşındaydı ölüm sebebi neden vefat etti?

Jandarma Genel Komutanı görevinden emekli olan Orgeneral Galip Mendi hayatını kaybetti. Galip Mendi neden öldü, kaç yaşındaydı, ölüm sebebi ne, cenazesi nerede ne zaman açıklandı.

Emekli Orgeneral Galip Mendi öldü mü kaç yaşındaydı ölüm sebebi neden vefat etti?

Türk Silahlı Kuvvetleri'ne uzun yıllar hizmet veren Orgenarallik rütbesine kadar yükselerek Jandarma Genel Komutanlığı görevini de üstlenen Galip Mendi hayatını kaybetti. Emekli Orgeneral Galip Mendi'nin İzmir'de tedavi gördüğü hastanede bugün hayatını kaybettiği açıklandı.

GALİP MENDİ ÖLDÜ MÜ, CENAZESİ NEREDE, NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Eski Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Galip Mendi, İzmir'de tedavi gördüğü hastanede bugün saat 11.30 civarında hayatını kaybetti. Mendi, Ankara'da toprağa verilecek. Cenaze programı ise henüz belli değil.

73 yaşında vefat eden Galip Mendi, 2012 yılında Orgeneralliğe terfi etmişti. 2. Ordu Komutanlığı ve Ege Ordusu Komutanlığı görevlerinin ardından 5 Ağustos 2015'te Jandarma Genel Komutanlığı görevine atanmıştı. Orgeneral Galip Mendi, TSK Üstün Cesaret ve Feragat madalyası, TSK Başarı madalyası ile TSK Üstün Hizmet madalyası sahibiydi.

Türk Silahlı Kuvvetleri'ne uzun yıllar hizmet eden ve çok sayıda madalya ile ödül sahibi olan Galip Mendi, 2016 senesinde yapılan YAŞ toplantısında yaş haddinden emekli edilmişti Mendi emekli olduğunda 65 yaşındaydı. Galip Mendi evli olup, 2 çocuk babasıydı.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER