Elektrik Üretim AŞ 238 işçi alacağını duyurdu!

Herhangi bir iş sahibi olmayanlar ya da iş değiştirmek isteyen vatandaşlar yayınlanan ilanları yakından takip ediyor. Bu kapsamda devlet kurumlarının yaptığı ilanlar diğer ilanlardan ön plana çıkıyor.

Elektrik Üretim AŞ 238 işçi alacağını duyurdu!

Bu kapsamda iş arayanlar için önemli bir ilan daha geldi. Söz konusu ilanda alınacak personel sayısınında fazla olduğu gözlemlendi. İşçi alımı yapacak kurumun Elektrik Üretim AŞ Genel Müdürlüğü olduğu öğrenildi.

SON BAŞVURU TARİHİ AÇIKLANDI

Yapılacak işçi alımının 238 kişi ile sınırlı olacağı öğrenilirken bu alıma başvuru yapmak isteyenlerin önünde 10 günlük bir süre kaldığı bildirildi.

Son başvuru tarihi 30 Haziran 2024 olarak ifade edilen işçi alımı ile ilgili kurumdan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"Şirketimiz taşra işyerlerimize 4857 saylı İş Kanununa tabi çalıştırılmak üzere 238 daimi işçi alımı yapılacaktır. Türkiye İş Kurumu Çankaya Hizmet Şube Müdürlüğünce yayınlanacak ilanda aranılan şartları taşıyan istekliler, son başvuru tarihine kadar Çalışma ve İş Kurumu Genel Müdürlüğü kanalıyla adaylık başvurusunda bulunabilirler" denildi.

ALIMLARIN ŞEHİR VE KADROLARI YAYINLANDI

Kurum tarafından yayınlanan listede personellerin hangi alanlarda ve hangi yerlerde istihdam edileceği ilan edildi. Söz konusu ilan listesi şu şekilde oldu;

Elektrik Üretim AŞ 238 işçi alacağını duyurdu!

Kamu kurum ve kuruluşlar dönem dönem işçi ve personel alımları yapmayı sürdürüyor. Konu ile ilgili kurumları ve resmi irtibat kanallarını takip etmek başvuruda erken hareket edilmesini sağlıyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER