Elazığ'da 3.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Elazığ'ın Kovancılar ilçesinde 3.5 büyüklüğünde deprem oldu. Depreme ilişkin detaylar ise vatandaşlar tarafından merak edildi.

Elazığ'da 3.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Türkiye, birbiri ardına meydana gelen depremlerle gündeme geliyor. Depremlerle ilgili AFAD ve Kandilli Rasathanesi güncel listeyi paylaşmaya devam ederken Elazığ'da deprem olduğu öğrenildi.

Elazığ'ın Kovancılar ilçesinde 3.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından paylaşılan güncel bilgilerle Elazığ'ın Kovancılar ilçesinde deprem olduğu öğrenilirken depreme dair detaylar da merak edildi.

KOVANCILAR'DA 3.5 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) verilerine göre Elazığ'ın Kovancılar ilçesinde 3.5 büyüklüğünde deprem meydana geldiği öğrenildi.

Elazığ'da 3.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Elazığ'ın Kovancılar ilçesinde meydana gelen depremin saati 08.30 olarak kaydedildi. Kovancılar ilçesinde meydana gelen depremin derinliği ise 8.95 kilometre olarak ölçüldü.

AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından yayımlanan günlük deprem listeleri de resmi internet siteleri ve sosyal medya hesapları üzerinden yayımlanıyor. AFAD deprem listesi için; ''https://deprem.afad.gov.tr/last-earthquakes.html'' adresini, Kandilli Rasathanesi deprem listesi için de ''http://www.koeri.boun.edu.tr/scripts/lst5.asp'' adresini ziyaret edebilirsiniz. Deprem listesi gün içinde güncellenmeye devam ediyor.

Elazığ'ın Kovancılar ilçesinde 3.5 büyüklüğünde deprem olduğunu duyan vatandaşlar ise büyük panik ve korku yaşadı.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER