Eksik kısım tamamlandı! LPG'ye gece yarısı dudak uçuklatan zam!

Akaryakıt fiyatlarının geçtiğimiz günlerde ciddi oranda zamlanmış, LPG için bir karar alınmamıştı. Aracında otogaz kullananlar zamdan daha fazla kaçamadı.

Eksik kısım tamamlandı! LPG'ye gece yarısı dudak uçuklatan zam!

Araba sahiplerinin ve ulaşım sektöründe çalışanların kara kara düşünmesine neden olan zamlar durmadan devam ediyor. Bir kaç gün önce bayram tatilinde ertlenen benzin ve motorin zammı ile daha yüksek rakamlı bir şekilde karşılaşan vatandaşlar şimdi de LPG zammı ile sarsıldı.

Araçlarında gaz sistemi olan vatandaşlar benzin fiyatlarının çok yüksek seyrinden dolayı LPG'yi tercih ediyor. Yağmurdan kaçarken doluya tutulan vatandaşlar gece yarısından itibaren LPG'ye yeni bir zam geldiği haberini aldı.

Gece yarısından itibaren alınan karara göre LPG fiyatlarında 1 lira 75 kuruşluk bir zam yapıldı.

YENİ GELECEK ZAMLARA HAZIRLIKLI OLUN

Akaryakıt fiyatlandırmalarında peş peşe yaşanan artıştan dolayı iyice zorlanan vatandaşlar için zor günler devam edecek. Yarın yapılacak olan ÖTV artışının benzin fiyatlarında da yansıyacağı öğrenildi. Bu nedenle ÖTV zamları ile beraber benzin ve motorinde fiyatların 45 liranın üzerine çıkması ön görülüyor.

Alınan zam kararlarına rağmen maaşlarında bir artış yaşanmayan asgari ücret ya da asgari ücrete endeksli maaş alanların neler yapacağı merak konusu oldu. Vatandaşlar gelişmeleri yakından takibini sürdürüyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER