EGM Özel güvenlik sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?

Bu sene ÖGG sınavına giren adaylar tarafından internet üzerinde en çok merak edilen konular arasında sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı oldu.

EGM Özel güvenlik sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?

Bu sene Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Özel Güvenlik Görevlisi sınavı hakkında merak edilenler artmaya başladı. Sınava giren kişiler tarafından son dönemde sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı merak konusu oldu. Bu çerçevede de adaylar sınav sonuçlarının açıklanacağı günü beklemeye başladı. Merak edilenlerin artından yayımlanan kılavuzda ise EGM ÖGG 107. Dönem sınav sonuçlarının açıklanacağı tarihi duyurdu.

EGM ÖZEL GÜVENLİK GÖREVLİSİ SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

Konu ile ilgili merak edilenlerin artmasının ardından yapılan açıklamalar ve yayınlanan kılavuz bilgisine göre Özel Güvenlik Sınav sonuçları 15 Mart 2024 tarihinde açıklanacağı ifade edildi. Bu çerçevede adayların sınav sonuçlarını Emniyet Genel Müdürlüğü’nün resmi internet sayfasında bulunan online işlemler üzerinden sonuçların açıklanıp açıklanmadığını kontrol edilebileceği belirtildi.

ÖZEL GÜVENLİK GÖREVLİSİ SINAV SONUÇLARINA NASIL ERİŞİLİR?

Sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından ÖGG sınav sonuçları için EGM resmi sayfasında ilgili alana T.C. kimlik numarası, sınav adı ve güvenlik kodunu yazarak sorgulama yapabileceği ifade edildi.

EGM ÖGG SINAV SONUÇLARINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ…

Yukarıda verilen bağlantı adresi üzerinden kişilerin sınav sonuçlarına erişebileceği belirtildi.

SONRAKİ HABER