EBS EBA öğretmen öğrenci giriş veli girişi okulun ilk günü haftalık ders programı

Okullarda 2024 - 2025 eğitim öğretim yılının ilk ders zili 9 Eylül 2024 Pazartesi gününün gelmesiyle çalıyor. Ders programı öğrenmek isteyen öğrenci, öğretmen ve veliler EBA sistemine girişi araştırmaya başladı.

EBS EBA öğretmen öğrenci giriş veli girişi okulun ilk günü haftalık ders programı

Milyonlarca öğrenci bugün yeni eğitim öğretim yılının ilk ders zili öncesi öğrenciler çantalarını hazırlamaya başladı. Pek çok öğretmen kurulan WP grupları üzerinden öğrencilerin velilerine mesaj göndererek çantalarına koymaları gerekenleri duyururken bazı öğrenci ve veliler ise çantalarına koymaları gerekenleri araştırmaya devam ediyor. Özellikle de okulun ilk günü ders programı verisine ulaşmak isteyen veli ve öğrenciler EBA üzerinden araştırmalara başladı.

EBA DERS PROGRAMI! OKULUN İLK GÜNÜ EBA GİRİŞ

Öğretmen, öğrenci ve veliler 2024 - 2025 eğitim öğretim yılı için bugün ders başı yapmaya hazırlanırken EBA için yoğun araştırma başladı. Veliler çocuklarının çantalarına koyacakları kitap ve defterleri belirlemeye çalışırken öğrenciler de okulda ilk gün görecekleri dersi öğrenmeye çalıştı. Veliler, öğretmenler ve öğrenciler bu bilgilere EBA üzerinden ulaşabilecek.

EBS EBA öğretmen öğrenci giriş veli girişi okulun ilk günü haftalık ders programı

EBA'ya giriş resmi internet sitesi olan giris EBA gov tr adresi üzerinden yapılmakta olup öğrenci, veli ve öğretmen girişi ayrı ayrı ekranlardan yapılmaktadır. EBA hesabı ile sisteme giriş yapılabileceği gibi aynı zamanda e-Devlet şifresi ile de sitede ekranda altta yer alan bölümü tıklayarak uygulamaya giriş yapılmasına olanak sağlanmaktadır.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER