E-okul kapandı mı, karne notları sistemi girildi mi?

E-Okul sistemi ile ilgili olarak bazı merak edilen konulara yanıt aranıyor. E-okulun kapanıp kapanmadığına ilişkin sorulara yanıt aranırken karnede yer alan son notlarını görüntülemek isteyen öğrenciler sisteme giriş yaparak durumlarını kontrol etmek istiyor. Bu çerçevede E-okul sistemine ilişkin merak edilenleri derledik.

E-okul kapandı mı, karne notları sistemi girildi mi?

E- OKUL, Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından hayata geçirilen bir sistem olarak öğrenci ve velilerin erişim sağlayabildiği bir not sistemi olarak karşımıza çıkıyor. E-okul sistemi üzerinden öğrencinin notları ve devam durumuna ilişkin bilgi sahibi olunabilirken ara tatil için geri sayıma başlayan öğrenciler de ‘’E-Okul sistemi kapandı mı?'' sorusuna yanıt arıyor.

E-Okul sistemi aracılığıyla karnesinde yer alan son notlarını görüntülemek isteyen öğrenciler sisteme giriş yaparak son durumlarını öğrenmek istiyor. Karne alacak olmanın telaşı içindeki öğrenciler de ‘’e-Okul'a karne notları girildi mi, e-Okul ne zaman kapanacak?'' gibi sorulara yanıt arıyor.

E-OKUL NE ZAMAN KAPANACAK?

Öğrenci ve veliler e-Okul üzerinden ders ve sözlü notlarının yanı sıra okula devamsızlık bilgisi gibi birçok veriye kolaylıkla erişim sağlayabiliyor. 2023 - 2024 eğitim öğretim yılının bitmesine artık kısa bir süre kalırken öğrenci ve veliler sisteme giriş sağlayarak son not durumlarını kontrol etmek istiyor.

E-okul kapandı mı, karne notları sistemi girildi mi?

19 Ocak Cuma günü karnelerin verileceği öğrenilirken e-Okul karnelerin verildiği güne kadar hem öğrenci girişine hem de veli girişine açık durumda. e-Okul'a bu hafta karne notlarının girilmesi beklenirken bu notlar öğrenci ve velilerin erişimine açık olacak.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER