e-Devlet çöktü mü, neden girilmiyor?

e-Devlet'e girmek isteyen kişilerin hata ekranı ile karşılaşmasının ardından vatandaşlar tarafından internet sitesinin çöküp çökmediği hakkında merak edilenler artmaya başladı.

e-Devlet çöktü mü, neden girilmiyor?

Bugün e-Devlet sistemine girmek isteyen kişiler bir hata ile karşılaştı. Sistem tarafından verilen bir hata nedeni ile kişilerin internet sitesine dahi giriş yapamadıkları öğrenildi. Bu çerçevede vatandaşlar tarafından da e-Devlet'e neden giriş yapılamadığı ve sisteme girişlerin ne zaman yapılabileceği hakkında merak edilenler araştırılmaya başlandı.

E-DEVLET ÇÖKTÜ MÜ, NEDEN GİRİŞ YAPILAMIYOR?

Yaklaşık iki saattir vatandaşlar tarafından e-Devlet ekranlarına girilmeye çalışılsa da bir türlü giriş yapılamadı. Bunun üzerine edinilen bilgilere göre sistemin yavaşlamasının ve giriş yapılamamasının nedeninin pek çok emekli vatandaşın sisteme giriş yapmaya çalışması olduğu öğrenildi. Bu çerçevede emeklilerin Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından emekli vatandaşlar için yaptığı zam açıklaması olduğu belirtildi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN EMEKLİLER İÇİN AÇIKLAMA YAPTI!

Uzun süredir pek çok emekli tarafından emekli maaşları için ek zam açıklaması bekleniyordu. Bu çerçevede bugün kabine toplantısının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bilindiği gibi 2024 yılının ilk 6 ayı için memur emeklisi aylıklarında yüzde 49,25, SSK ve Bağ-Kur emeklisi aylıklarında ise yüzde 37,57 artış oldu. Bu farklı artışların emeklilerimizde yol açtığı rahatsızlığı gördüğümüz için emeklilerimizin maaşlarındaki artışı birbirine yakınlaştıracak yeni bir adım atıyoruz. SSK ve Bağ-Kur emeklisi aylıklarına ilave yüzde 5 daha artış yapacağımız müjdesini vermek istiyorum. Böylece SSK ve Bağ-Kur emeklisi Ocak 2024'ten itibaren yüzde 42,6'ya yükseliyor. ” şeklinde müjdeli haberi duyurmuştu.

Bunun üzerine vatandaşlar tarafından da e-Devlet üzerinden giriş yapılarak kendi maaşlarını araştırmaya başladı.

SONRAKİ HABER