DSİ personel alımı 2024: Başvurular ne zaman başladı, bitti mi?

Devlet Su İşleri (DSİ) İŞKUR üzerinden düzenli olarak personel alımı yayımlayan kurumların başında geliyor. Son olarak yayımlanan ilanlardan sonra başvuru yapmayan adaylar DSİ personel alım başvuruları başladı mı, bitti mi sorusuna yanıt arıyor.

DSİ personel alımı 2024: Başvurular ne zaman başladı, bitti mi?

Devlet Su İşleri (DSİ) iş arayanların sıkça araştırdığı kamu kurumları arasında yerini alıyor. Kamu dairesinde çalışmak isteyenler İŞKUR’un düzenli olarak yayınladığı DSİ personel alım ilanlarını takip ediyor.

DSİ PERSONEL ALIMI 2024

Devlet Su İşleri personel alımı geçtiğimiz günlerde sona erdi. Şu anda İŞKUR açık iş ilanları üzerinden güncel bir DSİ personel alım ilanı bulunmuyor. TC kimlik numaranız ve şifrenizle İŞKUR açık iş ilanları kısmına girerek güncel ilanları görüntüleyebilirsiniz.

DSİ PERSONEL ALIM BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

İŞKUR üzerinden yayımlanan DSİ personel alımına ilişkin başvuru şartları aslında alım yapılacak mesleğe göre farklılık gösterebiliyor. Ancak güncel olarak kurumun istediği genel şartlar şu şekilde:

  • TC vatandaşı olmak
  • En az 18 yaşını tamamlamış olmak
  • Çalışmasına engel olabilecek bir sağlık sorununun olmaması
  • Arşiv kaydının temiz, güvenlik soruşturmasının olumlu olması
  • En az ilkokul – lise mezunu olmak (Alımların yapılacağı mesleğe ve birime göre farklılık gösterebilir)

Belirtilen şartlar genel şartlardır. Bazı DSİ kurumları mesleğe ek olarak ehliyet ve deneyim şartı isteyebiliyor. Alımların daimi olması halinde KPSS puanı da talep edilebiliyor. Bu sebeple İŞKUR üzerinden güncel ilanları takip edebilirsiniz.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER