Doğan Zaimoğlu kimdir, nereli, kaç yaşında, neden öldü?

Ünlü iş insanı Doğan Zaimoğlu'nun ölüm haberi sevenlerini derinden yaralarken kendisinin hayatı da merak konusu oldu. Peki, Doğan Zaimoğlu kimdir, nereli, kaç yaşında, neden öldü? Detaylar haberimizde...

Doğan Zaimoğlu kimdir, nereli, kaç yaşında, neden öldü?

Bilecik'in Osmaneli ilçesinin ünlü simalarından iş insanı Doğan Zaimoğlu, hayatını kaybetti. Zaimoğlu'nun vefatının duyulması ile sevenleri derin bir yasa boğulurken kendisinin hayatı ve neden öldüğü araştırılmaya başlandı.

Yaşadığı şehir olan Bilecik'in Osmaneli ilçesinde oldukça tanınan Doğan Zaimoğlu kimdir, nereli, kaç yaşında, neden öldü? Bütün detayları Haber Ankara okurları için derledik…

DOĞAN ZAİMOĞLU KİMDİR?

Doğan Zaimoğlu, Bilecik'in Osmaneli ilçesinde oldukça tanınan bir iş insanıdır. Zaimoğlu, Osmaneli Organize Sanayi Bölgesinde bulunan AYDE Alüminyum A.Ş 'nin de yönetim kurulu başkanıdır ve aynı zamanda hayırsever kişiliği ile ön plana çıkmaktadır.

DOĞAN ZAİMOĞLU NERELİ, KAÇ YAŞINDA?

Doğan Zaimoğlu, Bilecik'in Osmaneli ilçesinde yaptığı yardımlarla tanınmaktadır ve ilçeye pek çok eser kazandırmıştır. Özellikle Osmaneli Belediyesi Hayvan Hastanesi ve Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi, Zaimoğlu'nun ilçeye kazandırdığı unutulmaz eserler arasındadır.

DOĞAN ZAİMOĞLU NEDEN ÖLDÜ?

Doğan Zaimoğlu, fabrikasındaki odasında hayatını kaybetmiş olarak bulundu. Zaimoğlu'nun kalp krizine bağlı hayatını kaybettiği düşünülse de kesin ölüm nedeni yapılacak otopsi ardından belli olmuş olacak. Doğan Zaimoğlu'nun cenazesi otopsisinin yapılması ardından defnedilecek.

Haberanakra.com

SONRAKİ HABER