Diyarbakır'da fabrikada kavga! 1 kişi öldü, 12 kişi yaralandı

Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde bir fabrikada ustalar ve işçiler arasında kavga çıktı. Yaşanan kavgada bir kişi hayatını kaybetti, 12 kişi yaralandı.

Diyarbakır'da fabrikada kavga! 1 kişi öldü, 12 kişi yaralandı

Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde Ofköy Mahallesi'ndeki bir çırçır fabrikasında kavga çıktı. Fabrikada ustaların ve işçilerin anlaşmazlığı yüzünden kavga çıktı. Kavganın ardından hastanede karşılaşan iki tarafın aileleri arasında tartışma yaşandı.

Kavga giderek şiddetlendi ve taraflar Bismil devlet Hastanesi'nin acil bölümünde silahla birbirlerine ateş etti. Çevrede bulunan hasta ve doktorlar korku dolu anlar yaşarken polis olay müdahale etti.

3634484-00fe7bcee15fa1839e88a4fedd0cc09c.jpg

ÖLÜ VE YARALILAR VAR

Kavgada, C.A. (62) hayatını kaybetti, 12 kişi yaralandı. İhbar üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ambulanslarla Bismil Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Buradaki ilk müdahalenin ardından yaralılardan 7'si Diyarbakır'daki hastanelere sevk edildi.

TEDAVİLERİ TAMAMLANAN 5 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

Bismil Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan soruşturma kapsamında Bismil Devlet Hastanesi'nde tedavileri tamamlanan 5 şüpheli; Ü.D, M.A, R.A, İ.A. ve M.A. gözaltına alındı.

SONRAKİ HABER