Dilan Polat kimdir? Nasıl zengin oldu?

Sosyal medyada milyonlarca takipçisi olan Dilan Polat yaptığı paylaşımlarla yine gündeme geldi.

Dilan Polat kimdir? Nasıl zengin oldu?

Son zamanlarda sosyal medyada şarkısı ve mesajlarıyla gündemden düşmeyen Dilan Polat'ın hayatı sıkça aranan konular arasında.

DİLAN POLAT KİMDİR?

Sosyal medya fenomeni olan Dilan Polat oldukça lüks yaşamıyla sürekli gündeme geliyor. İnsanların arasında son günlerde Dilan Polat'ın bu noktaya nasıl geldiği sıkça sorulan sorular arasında. Magazinin gündeminden düşmeyen Dilan, 32 yaşında ve iki çocuk annesidir.

Dilan Polat İstanbul'da dünyaya gelmiş ve iki kardeşi vardır. Annesini ve babasını küçük yaşta kaybettikten sonra teyzesinin yanında yaşamaya devam etmiş.

dilan-polat-kimdir.jpg

Hayatını doğum fotoğrafçılığı yaparak devam ettiren Dilan bugüne kadarda birçok ünlünün fotoğrafçılığını yapmıştir.

Doğum fotoğrafçılığından sonra 2017 senesinde ablasıyla beraber İstanbul'a gelerek güzellik merkezi açtı. Daha sonra Dilan Polat adıyla bir çok ilde şuba açmaya başladı. Dilan Polat çok genç yaşlarında Engin Polat ile evlenmiştir.

screenshot-1.png

Her anını sosyal medya üzerinden paylaşan Dilan Polat, ülkenin gündeminde yer almaya başladı. Son zamanlarda eşinin aldığı lüks hediyeler ve evlilik sorunlarıyla gündeme gelmiştir. Kardeşiyle yaşadığı tartışmalı ayrılık paylaşımları da dikkatleri çekmiştir.

DİLAN POLAT NASIL ZENGİN OLDU?

21 Temmuz 1990 tarihinde İstanbul'da doğan Dilan, eğitim hayatına da İstanbul'da devam etti ve hayatını idame ettirebilmek için doğum fotoğrafçılığı yaparak iş hayatına atıldı.

1640895-dilan-polat-ve-esi-engin-polat-in-baslari-dertte-64feaa059cae4.jpg

Ünlü isimlerin fotoğrafçılığını üstlendi. 2017 yılında güzellik merkezlerinin kurucusu olarak kariyerine yeni bir yön verdi ve bu alanda da büyük bir başarı elde etti. Güzellik merkezi alanında fark yarattı ve adını duyurdu. Ayrıca sosyal medya platformları üzerinde binlerce takipçiye sahip olan Dilan Polat, ürün tanıtımlarıyla da kazanç sağlamaktadır.

screenshot-2.png

Dilan Polat kullandığı sosyal medyalarda oldukça popüler bir kişi, Instagram'da "dilanpolat" kullanıcı adıyla yaklaşık 6 milyon takipçisi bulunmaktadır.

Ayrıca Twitter hesabını da yaklaşık 168 bin kişi takip etmektedir. Bu hesapları sayesinde hem özel hayatından sürekli paylaşımlar yapak gündemde kaldı hem de güzellik merkezinin tanıtımını yaparak hızlıca büyüdü.

Dilan Polat hem iş hayatındaki yükselişiyle hem lüks yaşamıyla hem de eşinin kendisine aldığı pahalı hediyelerle gündemde kalmaya devam ederken sosyal medya platformlarında yarattığı etkiyle dikkatleri üzerine çekmektedir.

SONRAKİ HABER