DHBT sonuçları! DHBT sınavı ne zaman açıklanacak puan hesaplama saat kaçta?

22 Eylül 2024 tarihinde gerçekleştirilen Kamu Personel Seçme Sınavı Din Hizmetleri Alan Bilgisi Testi sonuçları için geri sayım başladı. DHBT sonuçları bugün açıklanır mı, ne zaman açıklanacak ilk açıklama geldi.

DHBT sonuçları! DHBT sınavı ne zaman açıklanacak puan hesaplama saat kaçta?

ÖSYM tarafından 2024 sınav takvimi tüm hızı ile uygulanmaya devam ederken 22 Eylül 2024 tarihinde hatırlanacağı üzere Kamu Personel Seçme Sınavı Din Hizmetleri Alan Bilgisi Testi gerçekleştirilmişti. Gerçekleştirilen sınavın ardından adaylar puan hesaplama işlemi yapabilmek adına sınav sonuçlarını beklemeye başlamıştı. Sınav sonuçları için beklenen açıklama geldi.

DHBT SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI MI, NE ZAMAN SAAT KAÇTA AÇIKLANACAK?

ÖSYM sınav takviminde 2024-KPSS Din Hizmetleri Alan Bilgisi Testi (DHBT) sonuçları için tarih bilgisine yer verildi. Takvime göre 2024 KPSS DHBT sonuçları, 16 Ekim 2024 tarihinde açıklanacak.

Sınava giren adaylar sonuçlarını kimlik numaraları ile ÖSYM internet sitesi üzerinden öğrenebilecekler. Adaylar sisteme girdikten sonra sınav sonuçları bölümünden puanlarını görecekler. Yarın yani 16 Ekim tarihinde sonuçlar sisteme girilecek. Sonuçlar için henüz kesin saat verilmemiş olmakla beraber sonuçların yarın sabah en geç 10:00'a kadar girmesi bekleniyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER