Devlet Bahçeli Meclisteki kavga hakkında konuştu: Gereği yapıldı

Geçtiğimiz gün, tutuklu milletvekili Can Atalay konusuyla toplanan Türkiye Büyük Millet Meclisi savaş alanına dönmüştü. AK Parti ve TİP arasında yaşanan kavgada başka parti milletvekili de zarar görmüştü.

Devlet Bahçeli Meclisteki kavga hakkında konuştu: Gereği yapıldı

Sadece ülkenin değil dünya basınının da gündemine oturan meclisteki kanlı kavga ile ilgili bugün yeni bir açıklama yapıldı. Kavga konusu dahil bir çok konu hakkında sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yapan MHP Lideri Devlet Bahçeli AK Parti'nin eşkiyalığa müsaade etmediği şeklinde konuştu.

"BİZ OLMADAN DA..."

Yaşanan durumun üzücü olduğunu ifade eden MHP Lideri Bahçeli "Cumhur İttifakı’nın kurucularından AK Parti, Milliyetçi Hareket Partisi olmadan da gereğini yapmış, takdire şayan bir duruşla haksızlığa, hukuksuzluğa ve eşkıyalığa müsaade etmemiştir. Küçük ortak nerede diyenler ağızlarının payını almış, biz olmadan da milletimizin beklentisine müzahir bir karar alınmıştır" dedi.

BAHÇELİ ERKEN SEÇİME OLUMSUZ YAKLAŞTI

Özellikle muhalefet kanadı tarafından sıklıkla dile getirilen erken seçim konusuna dairde fikrini ifade eden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ülkenin böyle bir gündemi olmadığını söyledi.

Mecliste meydana gelen istenmeyen görüntülerin uzun bir süre daha konuşulması bekleniyor. TBMM ise dünkü toplantının ardından Ekim ayına kadar tatile girdi.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER