Destekleme ve Yetiştirme Kursları 4 Eylül’de başlıyor!

Milli Eğitim Bakanlığı, 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Destekleme ve Yetiştirme Kurslarının (DYK) 4 Eylül’de başlayacağını duyurdu.

Destekleme ve Yetiştirme Kursları 4 Eylül’de başlıyor!

Milli Eğitim Bakanlığı, 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı için Destekleme ve Yetiştirme Kursları (DYK) için kılavuzunu yayımladı. Öğrencilere ve öğretmenlere yönelik olan bu kursların başlangıç tarihi 4 Eylül olarak belirlendi ve eğitim süresi7 Haziran 2024'e kadar devam edecek.

Ankaralılar bu adreste buluşuyor!TIKLA INSTAGRAM SAYFAMIZI TAKİP ET

Başvurular İçin Son Tarih: 28 Ağustos

DYK kurslarına katılmak isteyen öğrenciler ve öğretmenler için başvurular24-28 Ağustos tarihleri arasında kabul edilecek. Başvuruların online olarak Milli Eğitim Bakanlığı'nın resmi internet sitesi olan "https://www.meb.gov.tr/" adresi üzerinden yapılması gerekiyor.

DYK Kursları: Akademik Başarıya Destek

Destekleme ve Yetiştirme Kursları, öğrencilere akademik başarılarını artırma ve eksikliklerini giderme fırsatı sunuyor. Özellikle zorlu konuları anlama ve öğrenme süreçlerine destek sağlayarak, öğrencilerin geleceğe daha güçlü bir şekilde hazırlanmalarına yardımcı olmayı hedefliyor.

Milli Eğitim Bakanlığı'nın bu kurslarla, öğrencilere daha iyi bir eğitim ve öğrenme deneyimi sunmayı amaçladığı belirtiliyor. DYK kursları, eğitim camiası ve veliler tarafından büyük bir ilgiyle bekleniyor ve bu fırsatı değerlendirmek isteyenler için başvuru tarihlerinin önemi bir kez daha vurgulanıyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER