Derince Limanı'nda patlama meydana geldi!

Derince Toprak Mahsulleri Ofisinde meydana gelen patlamanın ardından bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi.

Derince Limanı'nda patlama meydana geldi!

Derince Limanı Mevkiinde meydana gelen patlama büyük bir korku ve paniğe neden oldu. Derince Toprak Mahsulleri Ofisinde meydana gelen patlamanın ardından bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi.

DERİNCE'DE PATLAMA MEYDANA GELDİ!

Derince Limanı'nda bugün saat 14.40 sularında patlama meydana geldi. Yaşanan patlama hem sesi hem de şiddeti bir hayli hissedilirken patlamanın Gölcük'ten hissedildiği belirtildi. Olay yerine TEM ekiplerinin de sevk edildiği öğrenildi.

Derince'de Sağlık Ocağı'nın orada 5 bina yıkıldığı söylemlerine ulaşılırken son bilgilere göre geniş çaplı bu patlamada şu anda ulaşılanlara göre 4 yaralı olduğu söyleniyor.

ÇEVREDE TEDBİR ALINDI!

Patlamanın ardından Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, "Büyük bir gürültüyle deprem oluyor diye endişelendik, sonra patlama olduğunu öğrendik. Olay tamamen 25 metrelik bir alan içerisinde vuku buldu. Olay ciddi ama lokal olarak. Buğday kepçelerle boşaltılıyor, altında biri var mı yok mu ona bakılıyor. 40'a yakın silo var burada, onların 2 tanesi patladı" diye konuştu.

Bölgede muhabirin yapmış olduğu açıklamada ise çevrede tedbirin hızla alındığını belirtirken "Buğday silolarından birinin patladığı öğrenildi. Bir geminin o noktada buğday alırken gerçekleştiği düşünülüyor. Çevrede hızla tedbir alındı. Buğday silosundan kaynaklı dedik ama orada periyodik bir bakım yapıldı mı yapılmadı mı. Gaz sıkışmasından kaynaklı mı oldu yetkililer henüz açıklama yapmadı. Önümüzdeki süreçte bu netleşmiş olacak. Bölgeden aldığımız bilgi böyle. Liman sahasında bazı kısımlarda tedbirler alındı" dedi.

SONRAKİ HABER