Denizbank THY çöktü mü, sistemi neden çalışmıyor, sorun ne?

Dünya genelinde yaşanan bir bilişim problemi Türkiye’ye de yansıdı. Özellikle global markalardan Denizbank ve THY’nin sistemlerinde de problemler yaşanması üzerine, sistemin çöküp çökmediği, neden çalışmadığı ve sorunun ne olduğu merak edildi.

Denizbank THY çöktü mü, sistemi neden çalışmıyor, sorun ne?

Global çapta bir kriz yaşanıyor! Dünya genelinde yaşanan bir bilişim problemi sebebiyle birçok sektörde işlemler durdu. Bu durum ülkemizde Denizbank ve Türk Hava Yolları’nın sisteminde de yaşanıyor. Kullanıcılar Denizbank ve THY’nin sisteminin çöküp çökmediğini, neden çalışmadığını ve sorunun ne olduğunu merak etti. İnternet üzerinde Denizbank THY sistem çöktü mü? Denizbank THY neden çalışmıyor? Denizbank THY sorun ne? gibi aramalar yapılmaya başlandı. Problemin detaylarını sizler için derledik.

DENİZBANK THY ÇÖKTÜ MÜ?

Denizbank ve THY’nin sistemi tamamen çökmüş durumda. Dünya genelinde yaşanan global bir bilişim sorunu sebebiyle Denizbank ve THY işlemlerini yürütemiyor.

DENİZBANK THY SİSTEMİ NEDEN ÇALIŞMIYOR?

Denizbank ve THY’nin dünya genelinde yaşanan bir bilişim problemi sebebiyle sistemleri tamamen çöktü. Denizbank ve THY ise sistemlerinin neden çalışmadığını sosyal medya hesapları üzerinden açıkladı. Şirketler, kullandıkları global yazılım sisteminin dünya genelinde yaşanan teknik aksaklık sebebiyle ülkede de birçok kurumu etkileyen kesintilerin meydana geldiğini açıkladı. İki şirket de söz konusu aksaklığın giderilmesi ve tüm kanalların en kısa sürede hizmete açılması için çalışmalarına devam ettiklerini belirtti.

DENİZBANK THY SORUN NE?

Denizbank THY çöktü mü, sistemi neden çalışmıyor, sorun ne?

Windows’un Crowdstrike güncellemesi sebebiyle dünyanın birçok sektörünün sistemleri çöktü, problemler meydana geldi. Bu sebeple Denizbank ve THY’nin işlemleri durmuş vaziyette.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER