Demet Akalın'ın TV8'deki yeni partneri belli oldu

TV8 ile anlaşarak tekrar ekranlara adım adan Demet Akalın'ın yeni programında partneri belli oldu. Akalın, partneriyle bir kare paylaşarak "Hayata dair ne varsa konuşacağız" notunu düştü.

Demet Akalın'ın TV8'deki yeni partneri belli oldu

Sık sık adından söz ettiren başarılı popçu Demet Akalın'ın yeniden ekranlara döndüğü öğrenildi. Demet Akalın, gündüz kuşağında Acun Ilıcalı'nın kanalında program sunacak. Ilıcalı'yla anlaşmaya varan Demet Akalın'ın partneri de Jess Molho oldu. Molho, birçok programı başarıyla sunmuş, son olarak ise "Aramızda Kalmasın" programıyla gündeme gelmişti.

755x390-jes-ilk3.jpg

"HAYATA DAİR NE VARSA KONUŞACAĞIZ"

Öğleden sonra yayınlanacak bir program yapacağı konuşulan Demet Akalın, instagram hesabından yeni partneri Jess Molho ile bir pozunu paylaşarak "Hayata dair ne varsa konuşacağız" dedi. Programın içeriğine ilişkin bir bilgilendirme yapılmazken, çoğunlukla magazin üzerine olacağı tahmin edildi.

Ardından bir hikaye paylaşarak "Hazırlıklar tam gaz tv8" notunu düştü.

Demet Akalın, geçtiğimiz haftalarda Acun Ilıcalı ile bir pozunu yayınlayarak "Hayırlısı olsun diyelim mi?" ifadelerini kullanmıştı. Ünlü şarkıcı daha önce de yakın dostu Alişan'la bir program yapmıştı.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER