Çürüdüğü için kesilen ağaç traktörün üstüne devrildi!

Sivas'ta çürüdüğü için kesilen ağaç, traktörün üstüne devrildi. Yaşanan olayda kimsenin yaralanmaması ise sevindirdi.

Çürüdüğü için kesilen ağaç traktörün üstüne devrildi!

Sivas'ın Divriği ilçesinde köy girişindeki çürüyen ağaç için kesme kararı alındı. Çürüdüğü için kesilen ağaç traktörün üstüne devrildi.

Sivas'ta çürüyen bir ağaç kesildikten sonra traktörün üzerine devrildi, felaketin eşiğinden dönüldü. Divriği ilçesinde yaşanan olayda korku dolu anlar yaşandı. Sivas’ın Divriği ilçesine bağlı Şahin köyü sakinleri, köy girişinde bulunan bir ağacı kesme kararı aldı. Ağacın çürümesi nedeniyle böyle bir karar alan köy sakinleri, ağacı kesmek için kolları sıvadı.

Çürüdüğü için kesilen ağaç traktörün üstüne devrildi!

YAŞANAN OLAYDA YARALANAN KİMSE OLMADI

Ağacın olduğu alana giden köy sakinleri, çürüdüğü ve tehlike arz ettiği düşünülen ağacı kesmeye başladı. Çürüyen ağaca yapılacak olan kesim işlemi için traktörden yardım alındı. Kesimi kolaylaştırmak için traktörden faydalanan köylüler, felaketin eşiğinden döndü. Traktörün de baskı uyguladığı ağaç, bir anda ikiye bölünerek traktörün üzerine devrildi.

Çürüyen ağacın kesildikten sonra traktörün üzerine devrilmesi olayında yaralanan olup olmadığı ise merak edildi. Olay anında ağacın altında kimsenin bulunmadığı ve olayda yaralanan olmadığı öğrenildi. Olay sırasında kimseye bir şey olmaması ise sevindirdi.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER