Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı’na sözleşmeli personel alınacak

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı’na sözleşmeli bilişim personeli alımının yapılacağı açıklandı. Yapılacak olan personel alımında alım yapılacak pozisyonlar da belli oldu.

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı’na sözleşmeli personel alınacak

İŞKUR üzerinden yayımlanan personel alım duyurusuna göre yazılı ve sözlü sınav başvuru sırasına göre 7 sözleşmeli bilişim personel alımı yapılacak. Başvurmak isteyen adayların belirtilen genel başvuru şartlarını taşıması gerekiyor.

"7 SÖZLEŞMELİ BİLİŞİM PERSONELİ ALINACAK"

Yayımlanan ilanda personel alımına ilişkin, şu açıklama yapıldı:

“T.C. Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığında tam zamanlı olarak istihdam edilmek üzere, 375 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin ek 6’ncı maddesinin üçüncü fıkrası ile 31/12/2008 tarih ve 27097 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Büyük Ölçekli Bilgi İşlem Birimlerinde Sözleşmeli Bilişim Personeli İstihdamına İlişkin Esas ve Usuller Hakkında Yönetmelik’in 8’inci maddesi uyarınca, aşağıda yer alan bilişim personeli pozisyonlarına, yazılı ve sözlü sınav başarı sırasına göre yapılacak yerleştirme ile 7 (yedi) Sözleşmeli Bilişim Personeli alınacaktır”

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı’na sözleşmeli personel alınacak

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Başvuruda bulunacak adayların taşıması gereken genel şartlar açıklandı. İşte o şartlar:

  • 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48’nci maddesindeki şartları taşımak
  • Belirtilen bölümlerden mezun olmak
  • Alım yapılacak pozisyonlar için istenilen deneyim süresine sahip olmak
  • Erkek adaylar için askerlik çağına gelmemiş olmak ya da askerlikle ilişiğinin olmaması

BAŞVURULAR NE ZAMAN YAPILACAK?

Başvuruda bulunmak isteyen adaylar için başvurular 14 Ekim tarihinde başlayacak ve 28 Ekim Pazartesi gününe kadar devam edecek. Adaylar başvurularını e-Devlet sistemi üzerinden yapabilecek. Öte yandan başvuru sırasında adayların istenilen bilgileri hatalı girmesi ya da yanıltıcı beyanda bulunmaları halinde başvurularının geçersiz olacağı belirtildi.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER