Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplanıyor! Masadaki konular belli oldu

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanacak. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde yapılacak toplantıda pek çok konunun masaya yatırılması bekleniyor.

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplanıyor! Masadaki konular belli oldu

Ankara bugün ülke için önemli bir gün yaşayacak. Cumhurbaşkanlığı Kabinesi bugün Beştepe'de bir araya gelecek. Gözler yeni haftanın ilk gününde gerçekleşecek Kabine Toplantısı'na çevrilmiş durumda.

Hükümetin temsilcilerinin yer aldığı toplantıda son dönemde ülkede yaşanan ve yaşanacak pek çok olayın ele alınması bekleniyor. Bunların içinde en önemlileri olarak Ramazan ayı öncesi alınacak önlemler ve yaklaşan 31 Mart seçimlerinin konuşulması bekleniyor.

RAMAZAN AYI ÖNCESİ FIRSATÇILIĞA KARŞI ÖNLEMLER ARTTIRILDI

Ticaret Bakanlığına bağlı ekipler geçtiğimiz günlerde ülkenin bir çok yerinde marketlere yönelik denetim başlatmıştı. Ramazan ayı gelmeden önce ve Ramazan ayında alışveriş yoğunluğunun yaşanmasından dolayı bu durumdan art niyetli olarak yararlanmak isteyenlere karşı çalışmalar başlatılmıştı. Kabine toplantısında da vatandaşlar için önemli bu ay içerisinde zorluk çıkarılmaması için gerekli önlemlere dair kararlar alınması bekleniyor.

31 MART SEÇİMLERİ

Toplantıda konuşulması beklenen bir diğer başlık olarak ise 31 Mart yerel seçimleri göze çarpıyor. Partilerin artık son çalışmalarını da tamamlamak üzere olduğu seçim maratonunun ardından gerçekleşecek 31 Mart seçimlerine dair alınan önlemler ve yapılan hazırlıkların konuşulması bekleniyor. Söz konusu toplantıda gıda fiyatlarında artış, bölgesel güvenlik ve ilerleyen dönemlerde izlenecek yol haritasının da masaya yatırılması tahmin ediliyor.

Söz konusu toplantı bugün saat 15:00'da yapılacak. Toplantının ardından akşam saatlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kameralar karşısına geçerek açıklamalar yapması bekleniyor.

SONRAKİ HABER