Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda güçlü geleceğe vurgu yaptı!

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 101.'inci yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj paylaştı.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda güçlü geleceğe vurgu yaptı!

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Türkiye'nin bir asır önce olduğu gibi bugün de aynı kahramanlık ve fedakarlık duygularıyla, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde daha güçlü ve müreffeh yarınlara yürüdüğünü vurguladı.

Altun, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 101. yıl dönümü nedeniyle yaptığı açıklamada, Anadolu'nun her karışının şüheda kanıyla sulanmış olduğunu ve 30 Ağustos Zaferi ile Anadolu'nun yeniden vatan yapıldığını belirtti.

fahrettin-altun-aa-2031147.webp

Kahraman Milletin Dirilişi ve Bağımsızlık Ruhu

Zaferin ardından kahraman milletin, Zümrüdüanka kuşu gibi küllerinden doğduğunu dile getiren Altun, asırlar boyunca iman ve kahramanlıkla zorlukların üstesinden geldiğini, Türk milletinin asla zincir vurulamayacağını, haysiyet ve şerefinden ödün vermeyeceğini tüm dünyaya kanıtladığını belirtti.

Atatürk'ün önderliğindeki kurtuluş mücadelesi:

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğindeki kurtuluş mücadelesinin, yalnızca Türk milletinin bağımsızlığını değil, mazlum uluslar için de bir örnek teşkil ettiğini vurgulayan Altun, bu mücadelenin bağımsızlık ruhunu nice mazlum ulusa aşıladığını ve Türkiye'nin modernleşme sürecine öncülük ettiğini ifade etti.

e10ec24a7e0ae.jpg

Geleceğe Güçlü Adımlarla Yürüyüş

Altun, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın liderliğinde Türkiye'nin, bağımsızlık ve müreffeh yarınlar için kararlılıkla yürüdüğünü söyledi. Altun, "Türkiye Yüzyılı da Malazgirt'ten Dumlupınar'a uzanan şanlı tarihimize ve bu zaferlerde emeği geçen gazi ve şehitlerimize göstereceğimiz vefanın bir nişanesi olarak barışın, istikrarın, adaletin, ilerlemenin, daha güçlü ve daha müreffeh bir çağın adı olacaktır" dedi.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve kahramanlar unutulmadı:

Altun, mesajının sonunda Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve bağımsızlık mücadelesinin kahramanlarını rahmet ve minnetle anarak, milletin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı en içten duygularıyla kutladığını ifade etti. Ayrıca Altun, Kurtuluş Savaşı sonrası modern Türkiye'ye geçişi gösteren görsellerin yer aldığı bir videoyu da mesajına ekledi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER