Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Altun depremle ilgili sorumlu yayıncılık çağrısında bulundu!

Ülkemizde yaşanan depremler nedeniyle vatandaşların endişeleri arttı. Marmara depremi beklentisi hakkında sık sık uyarılar yapan uzmanların ardından Marmara Denizi'nde yaşanan depremler korkutmaya başlarken Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Altun'dan bir uyarı geldi.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Altun depremle ilgili sorumlu yayıncılık çağrısında bulundu!

Ülkemizde yaşanan ve tarihe geçen pek çok deprem bulunuyor. Son olarak Kahramanmaraş'ta yaşanan ve 11 ili etkileyen 2 büyük deprem 50 binin üzerinde vatandaşımızın hayatını kaybetmesine ve binlerce de yapının yıkılarak vatandaşların evsiz kalmasına neden oldu.

11 ili kapsayan deprem bölgesinde çalışmalar devam ederken uzmanlar beklenen Marmara Depremi'nin sonuçlarının çok daha ağır olacağına işaret ederek önlem alınması gerektiğini belirtmişti. Uzmanların uyarılarının ardından Marmara'da 2'nci kez yaşanan deprem vatandaşlarda endişe yarattı. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, depremle ilgili sorumlu yayıncılık çağrısı yaptı.

İLETİŞİM BAŞKANI ALTUN'DAN AÇIKLAMA

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Altun, “Deprem ile ilgili özellikle medya kuruluşlarımızın sansasyon ve dezenformasyondan uzak, sorumlu yayıncılık bilinciyle hareket etmelerini beklediğimizi bir kez daha ifade ediyoruz.” paylaşımında bulundu.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Altun depremle ilgili sorumlu yayıncılık çağrısında bulundu!

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Altun, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Yalova Çınarcık merkezli meydana gelen ve İstanbul ile birlikte çevre illerde de hissedilen depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Şu ana kadar deprem sebepli herhangi bir olumsuzluk yaşanmamış olup, ilgili birimlerimizin her biri kendi alanlarında tarama faaliyetlerini sürdürmektedir." ifadelerini kullandı. İletişim Başkanı Altun, ‘’Süreci yakından takip etmeye devam edeceğiz.” dedi. Depremin ardından herhangi bir olumsuzluk yaşanmazken sürecin takip edileceğinin açıklaması da yapılmış oldu.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER