Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, 15 Temmuz Şehitliği'ndeki anma etkinliğine katıldı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, 15 Temmuz Şehitliği ziyaret ederek, anma etkinliğine katılım gösterdi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, 15 Temmuz Şehitliği'ndeki anma etkinliğine katıldı

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla ülkenin pek çok noktasında anma törenleri gerçekleştiriliyor. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, 15 Temmuz Şehitliği'ni ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla 15 Temmuz Şehitliği'nde düzenlenen anma etkinliğine katılım gösterdi.

ETKİNLİĞE KATILIM GÖSTEREN İSİMLER

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ankara Valisi Vasip Şahin, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ankara İl Emniyet Müdürü Engin Dinç, Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan, siyasi parti temsilcileri ve askeri yetkililerin de yer aldığı anmaya 15 Temmuz şehitlerinin yakınları ve gaziler de katıldı.

Tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Törene, Kuran-ı Kerim Tilaveti ve dua okunmasıyla devam edildi. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 15 Temmuz'da şehit olan sivil vatandaşların kabirlerine karanfil bırakarak, şehit aileleri ile sohbet etti. Daha sonra Yılmaz ve beraberindekiler, Polis Şehitliği'ne geçti. Alanda, şehitler için dualar edildi. Şehit yakınlarıyla görüşen Yılmaz, şehit polislerin kabrine karanfil bıraktı.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde birçok isim, anma paylaşımları yaparak, çeşitli etkinliklere katılım gösteriyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER