Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Partisinin Kızılcahamam kampında konuştu

Sürdürdüğü görevi ile beraber aynı zamanda AK Parti Genel Başkanlığı yapan Erdoğan Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde kampa giren parti yetkilileriyle bir araya geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan partisinin aldığı seçim sonucu ve beklentiler hakkında değerlendirmeler yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Erdoğan: Mesajların gereğini yapacağız

AK Parti önceki senelerde olduğu gibi bu senede Kızılcahamam ilçesinde kampa girdi. Ana başlığının 31 Mart seçimlerinde partinin aldığı başarısız sonucun olmasın beklenildiği kampı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'da ziyaret etti.

"MESAJLARIN GEREĞİNİ YAPACAĞIZ"

Burada partisinin aldığı seçim sonuçlarına dair konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan "Milletimizin başta değişim ve yenilenme talebi olmak üzere sandık sonuçlarıyla bize ulaştırdığı beklentinin farkındayız. Mesajların gereğini yapacağız. Siyasetimizi gerilim, kutuplaşma üzerine inşa etmedik." diyerek sandıktan gerekli mesajı aldıklarını ifade etti.

Yeni Anayasa ve Gazze konularına da değinen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan anayasa için "Darbe anayasasının sivil, yeni, kuşatıcı ve özgürlükçü anayasa ile değiştirilmesi konusunda hep beraber el ele verebilirsek inşallah ülkemizin bahtı da değişecektir" derken Gazze'de yaşananlar ile ilgili "İsrail ile ticari işlemleri durdurduk. Vatanlarını savunan kahraman Filistin halkının yanında dimdik duruyoruz" diyerek Filistin'e verilen desteği yineledi.

ÖZGÜR ÖZEL'E İADE-İ ZİYARET AÇIKLAMASI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz günlerde AK Parti Genel Merkezinde CHP Lideri Özgür Özel'i ağırlamıştı. Bu görüşmenin ardından ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bir karşı ziyareti olacağı öğrenilmişti.

Söz konusu görüşmenin Kurban Bayramı öncesi gerçekleştirileceği ifade edildi. Parti kurmaylarından detaylı bir açıklamanın yakın zamanda gelmesi bekleniyor.

SONRAKİ HABER