Cumhurbaşkanı Recep Erdoğan ve MHP Lideri Bahçeli bir araya geldi

Dün duyurulan görüşmenin adından gözler bugün tarafların yan yana gelmesine çevrilmişti. Son dönemde sıkça dile getirilen ittifakta görüş ayrılıklarına karşı iki lider sorun yok mesajı verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Erdoğan ve MHP Lideri Bahçeli bir araya geldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın CHP tarafı ile görüşmeler gerçekleştirmesi ve Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş'i kabul etmesi MHP kesiminde tepkiye neden olmuştu. Bu görüşmelerin adından MHP Lideri Bahçeli'den imalı mesajlar gelmiş, seçim sonuçlarının da etkisi ile tarafların arasında bir sorun olduğu iddiaları ortaya atılmıştı.

İKİ LİDERDEN İTTİFAKA BAĞLILIK SÖYLEMLERİ

Her iki tarafında Cumhur İttifakında bir sorun olmadığı açıklamasının ardından bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan partisinin grup toplantısında MHP olan bağlarının kuvvetli olduğuna vurgu yapmıştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan CHP ile karşılıklı ziyarette bulunmasının ardından kürsüden bu olaya gönderme yapmış ve iktidar ile muhalefet arasında bir ittifak olamayacağını ifade etmişti.

KARŞILIKLI İSTİŞARE

Bu söylemlerin ardından MHP Lideri Bahçeli ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe'de bir araya geldi. İki liderin ittifak ile ilgili ve gündemdeki konu başlıkları hakkında fikir alışverişinde bulundular.

Tarafların ittifaka bağlılık açıklamalarına devam etmesi ve gündem konularında ortak hareket etmeyi sürdürmesi bekleniyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın CHP tarafı ile yeniden bir araya gelip gelmeyeceği şu an için belirsizliğini koruyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER