Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın koruma ekibi kaza yaptı! 1 polis şehit oldu

Bugün gelen son dakika haberine göre Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın koruma ekibinin geçirdiği kaza sonucunda 1 polisimizin şehit olduğu açıklandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın koruma ekibi kaza yaptı! 1 polis şehit oldu

Son Dakika! Cizre- Nusaybin kara yolunda karavan ile Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Şırnak programında görevli polislerin bulunduğu cip çarpıştı. Gerçekleşen bu kaza hakkında edinilen bilgilere göre kazada 1 polis memuru şehit olurken, 2'si polis olmak üzere 3 kişinin de yaralandığı öğrenildi.

Polis memurları O. K. ve İ.D.'nin ve bir vatandaşın daha yaralandığı bilinirken, yaralılar Cizre Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı. Kaza sonucunda olay yerine gelen gelen polis ekipleri tarafından kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yaralanan vatandaşların sağlık durumu hakkında henüz net bir bilgiye ulaşılamazken, kazaya ilişkin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da açıklamalarda bulundu.

1 POLİS MEMURU YAŞANAN KAZADA ŞEHİT OLDU!

Bugün gerçekleşen kazada saat 15.00 sıralarında Cizre Nusaybin Karayolu Çığır Köyü mevkiinde Nusaybin istikametine seyir halinde olan Almanya uyruklu K.D yönetimindeki karavan ile aynı yönden gelen polis ekibini taşıyan otomobilin çarpışması sonucunda 1 polis şehit olurken, 3 vatandaş yaralandı.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Şırnak ziyaretimizin ardından yaşanan trafik kazasında hayatını kaybeden Fırat Der’e Allah’tan rahmet diliyorum. Mekanı cennet olsun inşallah. Yaralı memurlarımıza acil şifalar diliyorum” dedi.

SONRAKİ HABER