Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılacağı büyük Ankara mitingi saat kaçta ne zaman nerede

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün partisinin ABB Başkan Adayı Turgut Altınok ile birlikte Ankara'daki mitinginde vatandaşlar ile bir araya gelecek. Söz konusu mitingin saati ve nerede düzenleneceği belli oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılacağı büyük Ankara mitingi saat kaçta ne zaman nerede

31 Mart Yerel Seçimlerine 8 gün kala Ankara önemli bir etkinliğe daha ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün partisinin düzenleyeceği mitingde konuşacak.

AK PARTİ BUGÜN ANKARA'DA MİTİNG DÜZENLEYECEK

Cumhur İttifakı'nın yerel seçim öncesinde gerçekleştireceği son büyük organizasyonlar arasında yer alacak olan AK Parti Büyük Ankara mitingine yoğun bir katılım gerçekleşmesi bekleniyor. Bu gelişmenin ardından etkinliğe katılmak isteyenler detaylı bilgi sahibi olmak için araştırma yapmaya başladı.

AK PARTİ ANKARA MİTİNGİ SAAT KAÇTA NEREDE OLACAK?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim gündemine ve partisinin Ankara'da gerçekleştirmeyi planladığı projelere dair önemli açıklamalarda bulunmasının beklenildiği Ankara Mitingi Başkent Millet Bahçesi'nde gerçekleştirilecek. Söz konusu mitingin başlama saati ise 13:30 olarak belirlendi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılacağı büyük Ankara mitingi saat kaçta ne zaman nerede

Ankara'nın 25 ilçesinin tamamından geniş bir katılım sağlanmasının beklenildiği mitinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başka emekli maaşına zam bekleyen vatandaşlar olmak üzere kendisinden sevindirici haber bekleyen vatandaşlar için neler söyleyeceği merak konusu oldu. AK Parti ve Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok'un da vatandaşlar ile bir araya geleceği ve seçilmesi halinde yapacaklarına bir kez daha vurgu yapması beklenildiği miting televizyonlardan canlı yayınlanacak.

SONRAKİ HABER