Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan teröre karşı mesaj! Milletimizin düşmanıdır

Bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Emniyet, Jandarma ve Sahil Güvenlik mensupları ile iftar yemeğinde bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan teröre karşı mesaj! Milletimizin düşmanıdır

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Emniyet, Jandarma ve Sahil Güvenlik mensupları ile iftar yaptı. İftar sonrasında yaptığı açıklamalarda teröre karşı net mesaj verdi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan teröre karşı mesaj! Milletimizin düşmanıdır

İMTİHANLARIN DA ASILSIZ OLDUĞUNU ORTAYA KOYMUŞTUR!

Geride bıraktığımız seçim dönemine ilişkin konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu seçimler gündeme getirilen kimi ithamların da asılsız olduğunu ortaya koymuştur. Birkaç münferit hadise dışında Allah'a şükürler olsun demokrasimize gölge düşürecek hiçbir üzücü olay vuku bulmadı. Bazı illerimizdeki bölücü örgüt sempatizanlarının provokasyonlarını da siz emniyet mensuplarımızın gayretleriyle boşa çıkardık. Millet olarak Türk demokrasisinin olgunluğunu bir kez daha tüm dünyaya gösterme fırsatı bulduk.

Buradan sizlerin şahsında seçimlerin suhuletle gerçekleştirilmesi için fedakarca çalışan tüm güvenlik güçlerimizi canı gönülden tebrik ediyorum. Emekleriniz, gayretleriniz ve sabrınız için ülkem ve milletim adına her birinize teşekkür ediyorum. Bu seçimler milli iradenin gücünün yanı sıra her seçim dönem döneminde gündeme getirilen kimi ithamların da asılsız olduğunu ortaya koymuştur" şeklinde değerlendirmelerde bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan teröre karşı mesaj! Milletimizin düşmanıdır - Resim : 2

TÜM TERÖR ÖRGÜTLERİ MİLLETİMİZİN DÜŞMANIDIR!

Terörle mücadele konusundaki kararlılığa bir kez daha vurgu yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "PKK'sından FETÖ'süne, DEAŞ'ından DHKPC'sine hiçbir ayrım yapmadan tüm terör örgütleri milletimizin düşmanıdır. Tabii burada şu hakikati de vurgulamak durumundayım. Türkiye'nin ve demokrasimizin bugün ulaştığı yüksek seviyelerde sizin harcınızın, sizin emeğinizin, sizin mücadelenizin çok büyük katkıları var. Bunun için de her birinize şahsım, milletim adına teşekkür ediyorum. Siyaset üstü görmemiz gereken bir diğer konu da terör belasıdır.

PKK'sından FETÖ'süne, DEAŞ'ından DHKPC'sine hiçbir ayrım yapmadan tüm terör örgütleri milletimizin düşmanıdır. Hükümet ve devlet olarak teröre karşı çok etkin ve başarılı bir mücadele yürüttük, yürütüyoruz. Terörü kaynağında yok etme stratejimizin meyvelerini sınırlarımız içinde ve hudutlarımız dışında topluyoruz. Kesintisiz süren operasyonlarımız sayesinde bölücü terör örgütünü bitme noktasına getirdik. Suriye ve Irak'taki harekatlarımızla, DEAŞ ve PKK/YPG terör örgütlerini sınırlarımızdan uzaklaştırdık. Attığımız bu olumlu adımları inşallah azimle sürdüreceğiz. Türkiye'nin ve bölgenin geleceğinde teröre yer olmadığını dost düşman herkese göstermekte kararlıyız" şeklinde konuştu.

SONRAKİ HABER