Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Küçükçekmece'deki saldırıya ilişkin açıklama!

Bugün seçim çalışmaları sırasında gerçekleşen saldırı hakkında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından konu hakkında açıklamalara yer verildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Küçükçekmece'deki saldırıya ilişkin açıklama!

Bugün seçim çalışmaları sırasında yaşanan gelişmesi ile birlikte İstanbul'da AK Parti'li belediye başkanı adayının seçim programı sırasında silahlı saldırı sonucunda bir kişinin yaralandığı ifade edilmişti. Konu hakkında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından konuya ilişkin açıklamalara yer verildi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya tarafından konu hakkında Bugün saat 16.30 sıralarında AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan adayı Sayın Aziz Yeniay’ın Kanarya Mahallesindeki aday tanıtım etkinliğinin olduğu yere uzun namlulu silah ve tabanca ile ateş açılmıştır.

Saldırıda E. G. D adlı kadın vatandaşımız yaralanmıştır.

Saldırıya ilişkin geniş çaplı tahkikat başlatılmıştır.

Yaralı vatandaşımıza acil şifalar diliyorum.

Seçim sürecine ve demokrasimize yönelik bu tür menfur saldırıları şiddetle kınıyorum." diyerek saldırıya ilişkin bilgilendirmelere yer verildi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN SALDIRI HAKKINDA KINAMA GELDİ!

Yaşanan konuya ilişkin ifadelere yer veren Erdoğan, "AK Parti'mizin ve Cumhur İttifakımızın Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Aziz Yeniay'ın seçim çalışmaları sırasında gerçekleştirilen silahlı saldırıyı lanetliyor, ağır yaralanan vatandaşımıza acil şifalar diliyorum.

Saldırıya ilişkin geniş kapsamlı tahkikat derhal başlatılmıştır. Seçim sürecinin sağlıklı ve demokrasimize yakışır bir şekilde ilerlemesini hazmedemeyen kimselerin süreci zehirleme çabalarına asla müsaade etmeyeceğiz.

Demokrasimize, birliğimize, beraberliğimize kasteden hiçbir saldırı amacına ulaşamayacaktır." şeklinde ifadeler ile saldırı kınandı.

SONRAKİ HABER