Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Cumhuriyetin yüzüncü yılı için çağrı! Yer gök bayrak olsun

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabından Cumhuriyetin 100. yılı dolayısıyla paylaşımda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, vatandaşlara her yeri Türk Bayraklarıyla süslemesi çağrısı yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Cumhuriyetin yüzüncü yılı için çağrı! Yer gök bayrak olsun

Ekim Cumhuriyet Türkiye Cumhuriyeti'nin (TC) yüzüncü yılı dolayısıyla ülkemizin dört bir yanında kutlamalar yapılacak. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na özel liderlerden duyurular gelmeye devam ederken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabı üzerinden Cumhuriyetin 100'üncü yılı dolayısıyla paylaşımda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, tüm Türkiye'ye ve yurt dışında yaşayan vatandaşlara her yeri Türk bayraklarıyla süslemesi çağrısında bulundu.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: ''YER GÖK BAYRAK OLSUN''

Cumhuriyetin 100'üncü yılı dolayısıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sosyal medya hesabı üzerinden tüm vatandaşlar için çağrıda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı paylaşımda, "Cennet vatanımızın 81 vilayetindeki tüm kardeşlerimi, yurt dışında yaşayan tüm vatandaşlarımızı evlerini, dükkânlarını, arabalarını Türk bayraklarıyla süsleyerek Cumhuriyetimizin 100’üncü yaşını selamlamaya, bu gurur gününe ortak olmaya davet ediyorum. Yer gök bayrak olsun!" ifadelerini kullandı.

ekran-goruntusu-2023-10-27-212122.png

29 Ekim Pazar günü yurdun dört bir yanında çeşitli etkinlikler düzenlenecek. Başkent Ankara'da da SOLOTÜRK gösterisi yapılacak. Kutlamaların konserlerle de taçlanacağı bildirilirken Ankara'da Meşaleli Yürüyüş de gerçekleşecek.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER