Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeğeni Usame Erdoğan'ın nikah şahitliğini yaptı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün bir nikah törenine katıldı. Yeğeninin nikah şahidi olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın görüntülerinin ardından vatandaşlar yeğeninin kim olduğunu merak etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeğeni Usame Erdoğan'ın nikah şahitliğini yaptı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 30 Eylül Cumartesi günü yeğeni Usame Erdoğan'ın nikah törenine katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, eşi Emine Erdoğan'la birlikte, kardeşi Mustafa Erdoğan'ın oğlu Usame Erdoğan'ın Haliç Kongre Merkezi'ndeki mutlu gününe şahitlik etti.

Törende Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, eski TBMM Başkanı İsmail Kahraman, AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş ve İstanbul Müftüsü Safi Arpaguş da yer aldı.

EVLİLİK CÜZDANINI GELİNE TESLİM ETTİ

Yeğenini mutlu gününde yalnız bırakmayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, nikah merasiminin ardından çifti tebrik ederek nikah cüzdanını da gelin Esma Saruhan'a teslim etti.

cumhurbaskani-erdogan-yegeni-usame-erdoganin-nikah-sahitligini-yapti-001.jpg

Basına yansıyan görüntülerin ardından vatandaşlar da ''Usame Erdoğan kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor?'' sorularına yanıt aramaya başladı.

USAME ERDOĞAN KİMDİR?

Usame Erdoğan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kardeşi Mustafa Erdoğan'ın oğludur. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yeğeni Usame Erdoğan'ın scooter sektöründe bir marka sahibi olduğu biliniyor.

cumhurbaskani-erdogan-yegeni-usame-erdoganin-nikah-sahitligini-yapti.jpg

Kendisi ile ilgili başka bir bilgi bulunmazken Esma Saruhan ile 30 Eylül 2023 tarihinde evlenmiştir.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER