Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy ortak basın açıklaması yapacak!

Rusya ve Ukrayna Savaşı devam ederken İstanbul'da bugün kritik bir zirve gerçekleştirilecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy bir araya gelecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy ortak basın açıklaması yapacak!

Rusya ve Ukrayna arasındaki savaş devam ediyor. Savaş devam ederken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy İstanbul'da bir araya gelecek.

İKİLİ GÖRÜŞMEDE NELER ELE ALINACAK?

Rusya Ukrayna Savaşı ile ilgili son gelişmeler, süresi 17 Temmuz'da dolacak. Bundan dolayı da Tahıl Koridoru Anlaşması ile iki ülke arasındaki ilişkilerin bugünkü toplantıda ele alınması bekleniyor.

GÖRÜŞME VAHDETTİN KÖŞKÜ'NDE GERÇEKLEŞTİRİLECEK!

Bunun ile birlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Vahdettin Köşkü'nde Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy'i ağırlayacak.

Görüşmenin ardından ise heyetler arası görüşme gerçekleştirilecek.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN VE UKRAYNA LİDERİ ZELENSKİY ORTAK BASIN TOPLANTISI YAPACAK

Bunun ile birlikte görüşmenin ardından ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy ortak basın toplantısı düzenleyecek.

Görüşmelerde özellikle Rusya ve Ukrayna Savaşı ile ilgili son gelişmeler masaya yatırılacak. Bilindiği üzere 17 Temmuz tarihinde Tahıl Koridoru Anlaşması Rusya ve Ukrayna arasında son bulacak.

Toplantıda Tahıl Koridora Anlaşmasına yönelik gelişmeler de gündemde olacak ve iki ülke arasındaki ilişkilerde ele alınacak.

SONRAKİ HABER