Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Devlet Bahçeli külliyede bir araya gelecek

Cumhur İttifakı'nın iki merkezi AK Parti ve MHP arasında liderler düzeyinde görüşmeler gerçekleşmeye devam ediliyor. Sık sık bir araya gelen parti temsilcileri de ittifaka olan bağlılıklarını yineliyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Devlet Bahçeli külliyede bir araya gelecek

31 Mart seçimleri sonrasında Cumhur İttifakı'nın nasıl bir yol haritası izleyeceği merak konusu olmuştu. Beklediklerinden çok daha kötü bir sonuçla karşılaşan ittifak partileri sandıktan gerekli mesajı aldıklarını ifade eden yorumlarda bulunmuştu.

Seçimin ardından CHP kanadı ile hükümetten isimlerin görüşme trafiğinde bulunması akıllarda soru işareti oluşturmuş, MHP'nin imalı açıklamaları bir sorun mu var düşüncesini akıllara getirmişti. Bu gelişmenin ardından hem Cumhurbaşkanı Erdoğan hem de MHP lideri Bahçeli ittifakta bir sorun olmadığını ifade etmişti.

FAHRETTİN ALTUN GÖRÜŞMEYİ DUYURDU

İki liderin bir araya geleceği açıklaması İletişim Başkanlığı tarafından yapıldı. İletişim Başkanı Fahrettin Altun yaptığı sosyal medya paylaşımında "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli ile yarın saat 16.00’da Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde bir araya geleceklerdir" şeklinde konuştu.

Her iki liderin yapacağı görüşmede ülke için ve ülke dışı gelişmelere dair fikir alışverişinde bulunması bekleniyor.

BAHÇELİNİN SAĞLIK DURUMU

Görüşmenin merak edilme nedenlerinden birisi de MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin dün yaşadığı rahatsızlık olmuştu. Bahçeli grup toplantısını oturarak yapmış, kürsüden zorlukla inmiş ve konuşma sonrasında mecliste rahatsızlanmıştı. Rahatsızlık gelişmesi sonrasında Devlet Bahçeli'nin nasıl bir görüntü vereceği beklenmeye devam ediliyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER