Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'nin huzurundan taviz veremeyiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İstanbul'da Jandarma ve Polis Teşkilatlarına yeni araç teslim töreninde konuştu. Yapılan konuşmada son günlerde İsrail'in Lübnan'a düzenlediği siber saldırının oluşturduğu farkındalığa da yer verildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'nin huzurundan taviz veremeyiz

Günün her anında aktif olarak faaliyetlerine devam eden ve suçluların yakalanması yönünde çalışmalarına devam eden kolluk kuvvetlerinin güçlendirilmesi devam ediyor. Bu kapsamda Jandarma ve Polis Teşkilatına toplamda 7 bin 204 yeni araç tahsisi gerçekleştirildi.

TERÖR ÖRGÜTLERİNE BİNLERCE OPERASYON

İstanbul Atatürk Havalimanında gerçekleşen törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere çok sayıda isim katıldı. Törende konuşan Cumhurbaşkanı son günlerde yaşanan gelişmeler ve ülke güvenliğinin öneminden bahsetti.

Terör örgütleri ile mücadelelerinin sürdüğünden bahseden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan "2024 yılı içerisinde PKK'sından FETÖ'süne, DHKP/C'sinden DEAŞ'ına, eli kanlı canilere karşı 35 bin 500 operasyon düzenlendi" dedi.

Geçtiğimiz günlerde İsrail'in Lübnan'daki çağrı cihazlarını patlatması saldırı hakkında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan "Savunma sanayi yatırımlarının Lübnan'a karşı düzenlenen siber terör saldırılarıyla bunun ne kadar hayati olduğunu bir kez daha gördük" dedi.

"VADEDİLMİŞ TOPRAKLAR HAYALİ KURANLAR..."

Ülkenin huzurundan asla taviz veremeyeceklerini ifade eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan "Vadedilmiş topraklar hayali kuranlar, eski sömürü çarklarını çevirmek isteyenler bizden rahatsız oluyorlar. Türkiye'nin huzurundan en ufak bir taviz veremeyiz. Bu konuda son derece kararlıyız, dirayetliyiz" dedi.

Konuşmaların ardından son model araçlar Jandarma ve Emniyet mensupları tarafından çalıştırıldı. Araçlar havaalanından ayrılarak yeni yerlerine doğru yola çıktı.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER