Cumhurbaşkanı Erdoğan son dakika açıkladı! Pazar günü Ankara adayımızı açıklıyoruz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cuma namazı ardından son dakika açıklamalarda bulundu. AK Parti, Ankara adayını 14 Ocak Pazar günü açıklayacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan son dakika açıkladı! Pazar günü Ankara adayımızı açıklıyoruz

Yerel seçimlere kısa bir süre kalırken henüz iktidar partisi olan AK Parti'nin başkentte, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı (ABB) adayı açıklanmadı. Merakla beklenen isimle ilgili son dakika gelişmesini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıkladı.

Partilerin yerel seçimlere yönelik hummalı çalışmaları devam ederken, belediye başkanı adayları da bir bir açıklanmayı sürdürüyor. AK Parti'nin başta başkent Ankara olmak üzere büyükşehir adayları da merak konusu oluyor. Özellikle ABB Başkanı adayının açıklanması heyecanla beklenirken Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan konuyla ilgili açıklama geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cuma namazı ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada, 14 Ocak Pazar günü Ankara merkezli olarak büyükşehirler ve kalan illerin açıklamasını yapacaklarını duyurdu.

ANKARA ADAYI BU PAZAR BELLİ OLUYOR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz pazar İstanbul merkezli olarak bazı büyükşehirlerin ve illerin açıklamalarını yaptıklarını belirterek, 14 Ocak Pazar günü de, Ankara'da bulunan ATO Kongre Salonu'nda, Ankara merkezli olarak büyükşehirler ve kalan illerin açıklamasını yapacaklarını duyurdu.

Pazar günü yapılacak toplantı ardından büyükşehirlerle kalan illerinde de açıklanacağını paylaşan Erdoğan, bugün ise İstanbul merkezli ve çevre illerine yönelik çalışmaların devam edeceğini söyledi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER