Cumhurbaşkanı Erdoğan şehit polis memuru Şeyda Yılmaz’ın babasıyla telefonla görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz günlerde İstanbul’da uğradığı silahlı saldırı sonucunda şehit düşen 27 yaşındaki Şeyda Yılmaz’ın babası ile telefonda görüştü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan şehit polis memuru Şeyda Yılmaz’ın babasıyla telefonla görüştü

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, şehit polis memuru Şeyda Yılmaz’ın Sivas’taki ailesine başsağlığı ziyareti gerçekleştirdi. Şehidin annesi ve babasına başsağlığı taziyelerini ileten Yerlikaya daha sonra şehidin babası ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı telefonda görüştürdü.

Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabı üzerinden şehit polis memuru Şeyda Yılmaz’ın kahraman bir emniyet mensubu olduğunun altını çizerken, aziz hatırasının asla unutulmayacağını belirtti.

ŞEHİDİN BABASI İLE TELEFONLA GÖRÜŞTÜ

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul Ümraniye'de uğradığı silahlı saldırıda şehit olan 27 yaşındaki polis memuru Şeyda Yılmaz'ın Sivas'taki ailesine başsağlığı ziyaretinde bulundu. Bakan Yerlikaya, şehidin babası ve annesine taziyelerini iletti. Ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, şehidin babası ile telefonda görüştü ve başsağlığı diledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan şehit polis memuru Şeyda Yılmaz’ın babasıyla telefonla görüştü

SOSYAL MEDYA HESABI ÜZERİNDEN PAYLAŞTI

Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

"Şeyda kızımızın babası Mehmet ağabeyimiz, annesi Nurgül ablamız ve kıymetli ailesiyle birlikte şehidimiz için dua ettik. Şehit polisimiz Şeyda Yılmaz’ın kendi gibi polis olan eşi Semih Yılmaz’ı ve ailesini de ziyaret ettik. Şeyda-Semih çiftimiz henüz 1 yıllık evliydi. Hayalleri vardı. Ama Semih’in söylediği gibi 'Sevdaları vatan uğruna yarım kaldı.' Şeyda kızımız Emniyet teşkilatımızın kahraman bir mensubuydu. Kahramanca çatışırken şehit edildi. Aziz hatırasını asla unutmayacağız. Şeyda’mız milletimizin kalbinde yaşamaya devam edecek”

19 yaşındaki Yunus Emre Geçit tarafından İstanbul Ümraniye’de silahla vurularak şehit edilen Şeyda Yılmaz 27 yaşında şehit düştü. 2 suçtan kaydı bulunan Yunus Emre Geçit İstanbul Anadolu Sulh Ceza Hakimliği’nde tutuklanmıştı.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER