Cumhurbaşkanı Erdoğan Narin Güran konusunu yakından takip ediyor

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun bir açıklama yaparak cinayete kurban giden 8 yaşındaki Narin Güran konusunun Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yakından takip edildiğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Narin Güran konusunu yakından takip ediyor

Diyarbakır’da 21 Ağustos tarihinde kaybolan ve bugün cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran cinayeti büyük bir tepkiyle karşılandı. 8 yaşındaki küçük bir çocuğun hayatına son verip cansız bedenini bir çuval içerisine koyarak derenin içerisine saklayan vicdansızlığın bir an önce cezalandırılması isteniyor.

Narin Güran dosyasının ilgili birimler tarafından çalışmaları yapıldığı Adalet Bakanı Yılmaz Tunç tarafından açıklanmış ve en ağır şekilde cezalandırılacağı ifade edilmişti. Bir açıklama da İletişim Başkanlığı’ndan geldi. İletişim Başkanı Fahrettin Altun yazılı bir açıklama yaparak sürecin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından takip edildiğini belirtti.

FAHRETTİN ALTUN AÇIKLAMA YAPTI!

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Diyarbakır'da 21 Ağustos tarihinde kaybolan ve cansız bedenine ulaşılan Narin Güran'ın ölümüne ilişkin, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, hâlihazırda yürütülen soruşturmanın titizlikle devam etmesi ve olayın tam anlamıyla aydınlatılarak Narin kızımızın canına kastedenlerin adalet önünde hesap vermesi için konuyu yakından takip etmektedir" dedi.

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Diyarbakır'da 21 Ağustos tarihinde kaybolan ve cansız bedenine ulaşılan 8 yaşındaki Narin Güran'ın ölümüne ilişkin açıklama yaptı. İletişim Başkanı Altun, "Diyarbakır Bağlar’da 19 gün önce kaybolan ve ilk dakikadan itibaren güvenlik birimlerimiz tarafından aranan Narin kızımızın cansız bedenine ulaşılmış olması hepimizi kahretmiştir. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, hâlihazırda yürütülen soruşturmanın titizlikle devam etmesi ve olayın tam anlamıyla aydınlatılarak Narin kızımızın canına kastedenlerin adalet önünde hesap vermesi için konuyu yakından takip etmektedir. Narin kızımıza Allah’tan rahmet niyaz ediyoruz. Mekanı cennet olsun" ifadelerini kullandı.

Narin Güran cinayetine dair toplum vicdanını yaralayacak bir kararın alınmaması için herkes seferber olmuş durumda. Cinayetin ayrıntıları henüz kamuoyuna açıklanmadı. Bu ayrıntılarda suçlu ve suçlular bulunurken küçük kızın yakın çevresinin bu cinayette direkt bağlantısı olduğu düşünülüyor.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER