Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi! Emekli zammına dair talimat verdim çalışmalar başladı

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, emekli ara zammına dair açıklamalarda bulundu. Talimatı verdiğini ve çalışmaların yapılacağını aktardı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi! Emekli zammına dair talimat verdim çalışmalar başladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genel merkezinde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu.

Emeklilerin maaşlarına yapılacak iyileştirme konusunda da bakanlara talimat verdiğini söyleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, emeklilikte yaşı bekleyenler meselesi çözdüğüme kavuşturduklarını da ifade etti.

Bunun ile birlikte 2 milyon 250 bin vatandaşın taleplerini karşıladıklarını söyleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, en düşük emekli maaşının 7 bin 500 liraya yükseltildiğini bu suret ile çalışmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Enflasyon oranı netleşir netleşmez emeklilerin alacağı yeni maaşların belli olduğuna vurgu yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yapılabilecek iyileştirmeler hususunda bakanlara gerekli talimatın verildiğini ifade ederken emeklilerin de her daim yanında olduklarının mesajını verdi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı, Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın çalışmaya başladığını söyleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "İnşallah önümüzdeki haftalarda gerekli açıklamayı yapacağız." ifadelerini kullandı.

Dün enflasyon verilerinin açıklanmasının ardından emeklilerin temmuz ayında alacağı maaşlar netleştikten hemen sonra bugün açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gerekli iyileştirmelerin yapılacağına vurgu yaptı. Şimdi ise gözler bakanlıklar tarafından yapılacak olan açıklamaya çevrildi.

SONRAKİ HABER