Cumhurbaşkanı Erdoğan Ankara'da açıklamalarda bulunuyor!

Bugün Ankara'da Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günler Programı'na katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ankara'da açıklamalarda bulunuyor!

Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günler Programı'na katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün Ankara'da hem günün anlam ve önemi hakkında hem de gündem hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

MEHMET AKİF ERSOY'U ANMA PROGRAMINDA KONUŞTU!

Konuşmalarına Mehmet Akif Ersoy'u anarak başlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan "Mehmet Akif'in davasını kendi davası bilen, ideallerini kendi ideali olarak gören tüm genç kardeşlerime buradan selamlarımı gönderiyorum. Gençlik Kollarımıza, Kadir Başkan ve ekibine, siz genç kardeşlerime, yazarlarımıza ve şairlerimize teşekkür ediyorum. Bugün önemli bir anma programı vesilesiyle bir aradayız.

Mehmet Akif'i bir kez daha rahmetle, minnetle yad ediyorum. Milli şairimizin ruhu şad olsun. Ülkemizin bekası uğrunda can veren kahraman şehitlerimize Allah'tan rahmet niyaz ediyorum." şeklinde açıklamalara yer verdi.

TERÖRİST İLE AYNI DİLİ KONUŞAN TERÖRİST GİBİ MUAMELE GÖRMEKTEN KAÇAMAZ!

12 şehit verdiğimiz bu dönem hakkında açıklamalar yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından muhalefete yönelik yapılan açıklamalar şu şekildeydi,

"Teröristle aynı dili konuşan, terörist gibi muamele görmekten kaçamaz.

Demokrasimizin imkanlarını kullanarak devlete, millete ve milli iradeye pusu kurulmasına asla müsaade etmeyiz.

Şundan herkes emin olsun, istiklalimize yönelik saldırılar devam ettikçe, biz de istikbalimize sahip çıkmayı sürdüreceğiz.

Gazze başta olmak üzere katledilen, sömürülen, zulmedilen insanlar için Akif'in diliyle haykırmaya, haktan ve haklıdan yana olmaya devam edeceğiz.

Milletvekilliği dokunulmazlığı zırhına bürünerek teröre destek verenlerle mücadelemizi siyaset ve hukuk zemininde sürdürmekte kararlıyız.

Milletin temsilcisi olmak yerine bölücü örgütün siyasi uzantısı gibi davrananları muhatap almıyoruz.

Bunlar kendi özgür iradeleri olmayan siyasi kuklalardır. Kardeşlerim katranı kaynatmakla nasıl şeker olmazsa, kandil güdümlü kuklalardan da asgari düzeyde de olsa insani bir duruş beklenemez.

Sevgili gençler elinizi vicdanınıza koyun ve şu tabloyu değerlendirin. Milletçe hepimizin yüreği yanıyor. Siyasi partiler görüş ayrılıklarını bir kenara bırakıp ortaklaşıyor.

Ama Atatürk'ün partisiyiz diyen CHP utanmadan sıkılmadan bölücü örgüt uzantılarının yanında konumlanıyor. İçine düştüğü sefalet karşısında milletten çıkıp özür dilemek yerine bir de sağa sola saldırarak suçlarını bastırmaya çalışıyorlar.

Bunun adı yüzsüzlüktür, utanmazlıktır. Terörü adıyla sanıyla kınayamamanın adı hassasiyet değil korkaklıktır.

Daha düne kadar ağızlarını doldura doldura Hamas'a terör örgütü iftirası atanların bugün bölücü terör örgütü PKK'nın adını zikretmemeleri için kırk dereden su getirmeleri sadece korkaklığın teslimiyetin değil, kurnazlığın da daniskasıdır."

SONRAKİ HABER