Cumhurbaşkanı Erdoğan AA Yılın Kareleri 2023 oylamasına katıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan son yıllarda ülkemizde büyük rağbet gösterilen Anadolu Ajansı'nın Yılın Kareleri yarışmasında oy kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan çeşitli kategorilerde seçilen fotoğraflar arasından beğendiklerini oyladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan AA Yılın Kareleri 2023 oylamasına katıldı

Anadolu Ajansı'ndan ülkemizde ya da dünya genelinde yıla damga vuran fotoğrafların ödüllendirildiği “Yılın Kareleri” fotoğraf yarışmasında yüzbinlerce oy kullanıldı. Ülke genelinde vatandaşlara ek olarak çeşitli kurum ve kuruluşların liderlerinin de bizzat oy kullandığı yarışmada değerlendirmede bulunan bir isimde Cumhurbaşkanı Erdoğan oldu.

Cumhuriyetin 100. yıl dönümü, ülkemizi derinden etkileyen 6 Şubat depreminin ve halen İsrail tarafından devam eden Gazze saldırılarının başladığı yıl olmasından dolayı özel bir anlam taşıyan 2023 yılı içinde Anadolu Ajansı muhabirleri tarafından çekilen fotoğraflar vatandaşların değerlendirmesine sunuldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'da online ortamdan yapılan oy verme işlemine katıldı.Cumhurbaşkanı Erdoğan AA Yılın Kareleri 2023 oylamasına katıldı

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un da hazır bulunduğu oylama anında Cumhurbaşkanı Erdoğan haber kategorisinde Türkiye Yüzyılı, Gazze: Kanıt kategorisinde Tarifsiz ve Toplu Mezar, Deprem: Umut kategorisinde ise Depremin umudu fotoğraflarını seçti.

OYLAMA SONUCUNUN YAKIN ZAMANDA AÇIKLANMASI BEKLENİYOR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı Anadolu Ajansı 2023 Yılın Kareleri Fotoğraf yarışmasının önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniyor. 147 fotoğraf arasından en çok oyu alan isimlere ödüllerinin takdim edilmesi bekleniyor. Söz konusu yarışma 11 yıldır düzenli hale gelerek devamlılığını sürdürüyor. Dereceye giren ve kendilerine ödülleri takdim edilen kişiler fotoğrafları nasıl çektiklerini ifade ediyorlar.

SONRAKİ HABER