Cuma mesajları resimli ayetli | 11 Ekim 2024 WhatsApp yeni Cuma mesajları

Sevdiklerinin cumasını erkenden kutlamak isteyenler resimli ayetli ve en güzel Cuma mesajlarını araştırmaya başladı. 11 Ekim en güzel Cuma mesajları resimli, ayetli, kısa ve uzun olarak haberimizde

Cuma mesajları resimli ayetli | 11 Ekim 2024 WhatsApp yeni Cuma mesajları

Müslümanlar için en önemli ve özel günlerin başında gelen Cuma günü geldi. Cuma gününün gelmesi ile birlikte pek çok kişi sevdiklerinin, ailesinin, arkadaşlarının ve akrabalarının Cuma gününü kutlamak için en güzel Cuma günü mesajlarını araştırmaya başladı.

Küslerin barışmasına, kırık kalplerin onarılması için özel ve önemli bir gün olan Cuma gününde gönderilecek tebrik mesajlarını pek çok kişi incelemeye başladı.

Cuma mesajları resimli, kısa, ayetli, uzun kısa ve en güzel Cuma mesajlarını sizler için haberimize ekledik. SMS ya da WhatsApp üzerinden gönderebileceğiniz mübarek Cuma mesajlarını dilerseniz resimli olarak da göndererek sevdiklerinizin yüzünü gülümsetebilirsiniz.

EN GÜZEL CUMA MESAJLARI 2024

Ne yaprağınız kurusun ne gülünüz solsun her tuttuğunuz altın olsun avuçlarınız semada dudaklarınız duada olsun her an ve her günkü dualarınız kabul olsun cumanız mübarek olsun!

Bu mübarek Cuma gününde Allah'tan sevgisini ve bereketini üzerinize yağmasını diliyorum canım. Güzel ve huzurlu bir Cuma geçirin!

Cuma mesajları resimli ayetli | 11 Ekim 2024 WhatsApp yeni Cuma mesajları

Rabbimiz! Bizi doğru yola ilettikten sonra, kalplerimizi eğriltme. Bize tarafından rahmet bağışla. Lütfu en bol olan Sensin.” Al-i İmran Suresi -8-

Bu Cuma'yı amellerimiz üzerinde düşünmek ve Allah'tan bağışlanma dilemek için kullanalım. Bize rahmetini bahşetsin ve lütfuyla bizleri bereketlesin. Sizin ve ailenizin Cuma’sı Mübarek olsun!

Bu Cuma'yı Allah'la ve birbirimizle ilişkimizi güçlendirmek için kullanalım. Sevgimiz ve inancımız yeşermeye devam etsin. Cuma Mübarek olsun kardeşim

Cuma mesajları resimli ayetli | 11 Ekim 2024 WhatsApp yeni Cuma mesajları - Resim : 2

Sevdiklerinizin mübarek Cuma gününü kutlamak için yazılı ve kısa ayetli Cuma mesajlarını gönderebileceğiniz gibi resimli Cuma mesajlarını da gönderebilirsiniz.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER