Cübbeli Ahmet Hoca kalp krizi geçirdi mi? Resmi açıklama geldi işte son sağlık durumu

Ahmet Mahmut Ünlü ya da halk arasında bilinen adı ile Cübbeli Ahmet Hoca yaşadığı sağlık sorunu nedeniyle hastaneye kaldırılmıştı. Kalp krizi geçirdiği iddia edilen Ünlü'nün son sağlık durumu nasıl?

Cübbeli Ahmet Hoca kalp krizi geçirdi mi? Resmi açıklama geldi işte son sağlık durumu

Vermiş olduğu vaazları, esprili kişiliği ve hazır cevaplığı ile akıllara kazınan Cübbeli Ahmet Hoca'nın dün evinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldığı açıklanmıştı. Hastanede yapılan ilk tetkiklerinde Ahmet Mahmut Ünlü'nün ya da halk arasında bilinen adıyla Cübbeli Ahmet Hoca'nın kalp krizi geçirdiğinin belirlendiği iddia edilmişti.

Bursa'da yapacağı programları apar topar iptal edildiği iddia edilen Cübbeli Ahmet Hoca'nın sağlık durumu hakkında son dakika açıklaması geldi. Cübbeli Ahmet Hoca'nın resmi sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklamada tüm iddialar reddedildi ve kalp krizi geçirmediği belirtildi.

CÜBBELİ AHMET HOCA SAĞLIK DURUMU NASIL?

Cübbeli Ahmet Hoca'nın resmi sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu paylaşımında “Cübbeli Hoca’nın sağlık durumu hakkında önemli açıklama! Bazı haber kanallarında çıkan ve sosyal mecrâlarda yayılan “Cübbeli Ahmet Hoca kalp krizi geçirdi” şeklindeki haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Dün anjiyo için gittiği hastaneden gün içinde çıktı ve evinde istirahat etmektedir.

Cübbeli Ahmet Hoca kalp krizi geçirdi mi? Resmi açıklama geldi işte son sağlık durumu

Şu an sağlık durumu gayet iyi olup inşâallâh bu akşam iftara 45 dakika kala ve saat 22.15’te yapılması planlanan canlı yayınlarında sizlerle buluşacaktır. Yayınlarımızı Lâlegül TV, Lâlegül FM ve YouTube kanalımızdan canlı olarak takip edebilirsiniz.” denilerek hocanın sağlık durumunun iyi olduğu ve canlı yayınlarına devam edeceği ifade edildi.

Ahmet Mahmut Ünlü'nün dün anjiyo için hastaneye gittiği, aynı gün hastaneden çıktığı ve evinde dinlendiği, bugün ise programlarına devam edeceği belirtildi. Yani kalp krizi geçirmediği ve sağlık durumunun iyi olduğu ifade edildi.

SONRAKİ HABER