Çorum'da zincirleme kaza! 8 kişi yaralandı

Kurban Bayramı tatili öncesi trafik yoğunluğunda artış yaşanıyor. Çorum'da meydana gelen zincirleme kazada 8 kişi yaralandı.

Çorum'da zincirleme kaza! 8 kişi yaralandı

Çorum-Samsun kara yolunda 5 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 8 kişi yaralandı. Yaralılar, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Bayram tatili öncesi ülkenin her yanında trafik yoğunluğunda artış yaşanıyor. 9 günlük tatil için şehir dışına giden çok sayıda vatandaş oluyor. Trafik yoğunluğundaki artış nedeniyle kazalarda da artış meydana geliyor. Çorum’da 5 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 8 kişi yaralandı. Çorum-Samsun Karayolu Sıklık mevkisinde 3 otomobil, hafif ticari araç ve kamyonet çarpıştı.

Çorum'da zincirleme kaza! 8 kişi yaralandı

8 KİŞİ HASTANEYE KALDIRILDI

Çorum-Samsun kara yolunda zincirleme kaza olduğunu gören vatandanşlar yetkililere kaza ihbarında bulundu. Vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye jandarma, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada araçlarda bulunan Y.S., S.S., A.S., E.Y., E.Y, M.Y., Ü.E.Y. ve R.Y. yaralandı. Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yaralılara müdahale edildi. Yaralılar, müdahalenin ardından Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Kaza nedeniyle Samsun istikametine bir süre tek şeritten kontrollü olarak sağlandı.

Çorum-Samsun kara yolunda özellikle dün başlayan yoğun trafik nedeniyle vatandaşların daha dikkatli olmaları gerekiyor.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER