Çorum'da trafik kazasında polis memuru ve eşi hayatını kaybetti

Çorum’un Sungurlu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybederken 2 çocuk da yaralandı.

Çorum'da trafik kazasında polis memuru ve eşi hayatını kaybetti

Çorum’un Sungurlu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında karı koca hayatını kaybederken 2 küçük çocuk da yaralı olarak kurtarıldılar. Giresun’da görevli olan polis memuru yıllık izin dönüşünde kaza yaptı. Ailesi ile beraber Giresun’a gitmek için yola çıkan polis memuru Sungurlu’da talihsiz bir trafik kazası geçirdi.

Bir anlık dikkatsizlik ile direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücünün neden olduğu kazada kendisi ve eşi kaza yerinde hayatlarını kaybettiler. 6 ve 8 yaşlarında olan çocukları da araçta bulunan çiftin kaza neticesinde bu çocuklar yaralandılar. Yaralı çocuklar olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalelerinin ardından hastaneye kaldırıldılar.

Çorum'da trafik kazasında polis memuru ve eşi hayatını kaybetti

Rögar kapağına çarpan otomobil devrildi

Edinilen bilgiye göre, Kırıkkale istikametinden Çorum istikametine seyir halinde olan polis memurunu K.K. yönetimindeki otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu refüjde bulunan rögar kapağına çarptı. Çarpmanın etkisiyle sürüklenen otomobil daha sonra devrildi. Yoldan geçen sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve jandarma ekibinin yanı sıra sağlık ekipleri sevk edildi.

Anne baba hayatlarını kaybetti, çocuklar yaralı

Kazada Giresun Emniyet Müdürlüğünde görevli olduğu öğrenilen sürücü K.K. ve Giresun Valiliği'nde görevli eşi F.K. olay yerinde hayatını kaybederken çocukları E.S.K. (8) ve B.S.K. (6) yaralandı.

Çorum'da trafik kazasında polis memuru ve eşi hayatını kaybetti - Resim : 2

Olay yerinde ilk müdahalesi yapılan yaralılar Sungurlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Talihsiz çiftin yıllık izinden görev yerleri Giresun'a döndükleri öğrenildi.

Kaza ile ilgili olarak soruşturma başlatıldı. Herhangi bir şüpheye mahal vermemek adına kazanın nasıl gerçekleştiğine dair trafik ekipleri inceleme yapıyorlar. Sonrasında oluşturulacak olan soruşturma dosyası ilgili savcılığa iletilecek. Yolda bir ihmal olup olmadığı bu aşamada netleşecek.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER