Çorum'da trafik kazasında 1'i ağır 2 kişi yaralandı!

Çorum’un Sungurlu ilçesinde traktör devrilmesi şeklinde meydana gelen trafik kazasında 1’i ağır olmak üzere 2 kişi yaralandı.

Çorum'da trafik kazasında 1'i ağır 2 kişi yaralandı!

Çorum’da meydana gelen trafik kazasında traktör devrildi. Arifegazili’de meydana gelen kazada iki genç devrilen traktörün altında kaldılar. 18 yaşındaki sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesinden dolayı meydana gelen kazada sürücü ile aynı traktörde bulunan 16 yaşındaki şahıs yaralandı.

Trafik kazasının gerçekleşmesi üzerine kazayı gören vatandaşlar tarafından durum hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbar edildi. Kaza yerine bu ihbar üzerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Bu ekipler kısa süre içerisinde kazanın olduğu yere geldiler.

TRAKTÖR ALTINDA KALDILAR

Kaza ilçeye bağlı Arifegazili Köyü’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre İbrahim P. (18) yönetimindeki traktör, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak devrildi.

Çorum'da trafik kazasında 1'i ağır 2 kişi yaralandı!

Kazayı gören vatandaşlar durumu jandarma ve sağlık ekiplerine haber verdi. Kazada sürücü İbrahim P. ile traktörde bulunan Görpeli O. (16) yaralandı. İlk müdahalesi kaza yerinde yapılan yaralılar ambulansla Sungurlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Durumu ağır olan Görpeli P. burada yapılan müdahalenin ardından Çorum Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.

Meydana gelen kaza ile ilgili olarak soruşturma hızlıca başlatıldı. Jandarma ekipleri bu soruşturma kapsamında hem görgü yanıklarının ifadelerini aldılar hem de kazanın nasıl meydana geldiğine dair teknik inceleme yaptılar. Hazırlanacak olan soruşturma dosyasına dair nihai kararı ilgili savcılık verecek.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER